GÅR SAMMEN: Fra venstre Helge Nåvik fra Rift, Roald Grant fra Lemon, Petter Bordal fra Lemon, Chris Vonholm fra vY/EVE, Michele Puliga fra EVE og Fredrik Rommen fra vY.

Marketer samler reklamebyråer

Marketer slår sammen sine byråer vY og EVE med Lemon og Rift og blir største eier i det eiendomsfokuserte byrået og 3D-leverandøren.

Publisert

 Petter Bordal, som er tidligere dagligleder og en av gründerne i Lemon, blir daglig leder i gruppen.

– Det at Lemon, vY, EVE og Rift nå står sammen som en konstellasjon, med en solid og kompetent ledergruppe og fantastiske ansatte, øker både bredden og dybden på hva vi kan levere. Dette vil komme både nye og eksisterende kunder til gode», sier Bordal.

Marketer blir største eier i konstellasjonen som vil utgjøre den ledende leverandøren av byråtjenester og 3D-visualiseringer for eiendom i Norden.

– Vi vil fortsette å være fokusert mot eiendom, både bolig, fritidsbolig og næring – og nybyggprosjekter vil fortsette å være vår spesialitet. Vi skal være gruppen eiendomsbransjen går til for rådgiving, kommunikasjon, strategi og markedsføringsmateriell. Vi ser at teknologien utvikler seg ekstremt raskt, og skal være i front av denne utviklingen – både gjennom produkter vi selv utvikler og gjennom tilgang til Marketers anerkjente produktspekter, fortsetter Bordal.

Den nye gruppen består av ca. 70 ansatte og omsetter for nærmere 100 millioner kroner.

Ludvig Kraft, strategidirektør i Marketer, har bidratt i sammenslåingsprosessen og er glad for at ledelsen står samlet om strategien framover.

– Vi har høye ambisjoner for det nye selskapet, og gleder oss til å følge og bistå i reisen selskapet nå er i gang med. Dette er første store steg i en konsolideringsstrategi der vi ønsker å samle alle de beste merkevarene innen byrå og 3D for eiendom under en paraply, for å utnytte stordriftsfordeler med fokus på deling av kunnskap, teknologi og nyutvikling. I tillegg ser vi tydelige fordeler som tett samarbeidspartner og eier, med store synergier på tvers av hele, sier Kraft.

Fredrik Rommen, tidligere daglig leder i vY, vil tiltre som leder for byråsatsningen i den nye konstellasjonen.

Powered by Labrador CMS