Tech:

KJØPER: Marketer har kjøpt to selskaper. Her gründerne Jon Amdahl Martinsen, Thomas Meyer, Amir Folkestad Habhab.

Marketer med to oppkjøp - får nesten 200 ansatte

Marketer har kjøpt opp to ledende aktører innen eiendomsteknologi og digitale boligsalgsløsninger.

Publisert Sist oppdatert

Proptech-selskapet har kjøpt EVE Images og vY, som begge er ledende aktører innen eiendomsteknologi og digitale boligsalgsløsninger for nye boliger. Oppkjøpene styrker Marketer sin posisjon som totalleverandør av digitale tjenester for boligutviklere nasjonalt og internasjonalt. De to selskapene vil etter enkelte tilpasninger fortsette som separate enheter internt i Marketer-strukturen. Totalt blir det rett under 200 ansatte i strukturen.

– Vi er svært stolte over å komme i mål med oppkjøpene, ettersom både EVE og vY er godt drevne selskaper med attraktive produktporteføljer, gode leveringsevner, spennende kundeforhold, og ikke minst svært dyktige og dedikerte ansatte. Vi gleder oss til å forene krefter og sammen utvikle nye og eksisterende digitale tjenester for eiendomsbransjen. Det har vært avgjørende for oss at motivasjonen hos vY og EVE i denne prosessen utelukkende har vært knyttet til hva vi kan oppnå sammen, og at de tar del i vår visjon om å revolusjonere hele verdikjeden i eiendomstransaksjoner globalt - sammen har vi et sterkere grunnlag for å gjøre nettopp dette, sier adm. direktør Amir Folkestad Habhab i Marketer.

EVE Images leverer fotorealistiske 3D-visualiserings- og animasjonsløsninger for eiendomsutbyggere. Selskapet har 65 ansatte i Berlin, Budapest og Oslo, og betjener totalt 75 kunder nasjonalt og internasjonalt.

Chris Vonholm og Fredrik Rommen blir en del av Marketer-miljøet etter at deres EVE Images og vY Communication blir kjøpt opp.

– Kombinasjonen av den unike 3D-kompetansen til EVE og Marketers sterke teknologi og software-kunnskap gir et solid fundament for videre utvikling av skalerbar neste generasjons 3D teknologi. Dette gjelder ikke minst komplette løsninger for boligvelgere, som vi vet at markedet har høye forventninger til. Sammen vil vi representere det absolutte toppsjiktet innen denne spennende utviklingen, kommenterer Chris Vonholm, administrerende direktør i EVE Images.

vY Communication er et fullskala kommunikasjonsbyrå for eiendom og leverer et bredt spekter av markedsførings- og salgsfremmende tjenester rettet mot eiendomsutbyggere. vY og EVE omsatte samlet for 82,4 millioner kroner i 2021. vY har 24 ansatte representert i Oslo og Stavanger, og betjener over 200 kunder i det norske markedet.

– Vi har over noe tid vært i dialog med flere potensielle aktører for strukturelt samarbeid, og når vi nå har funnet den ideelle partneren i Marketer var det aldri noen tvil om at vi også ønsket å være med videre som eiere. Vi er veldig imponert over hva Marketer har fått til på kort tid. Vårt brede tjeneste- og innholdstilbud innenfor markedsføring av nybygg er en ekstremt god match med de automatiserte ende-til-ende løsningene til Marketer, som gjør det mulig å automatisere større deler av leveransen og utvikle førsteklasses teknologi og innhold, for et internasjonalt eiendomsmarked, sier Fredrik Rommen, daglig leder i vY Communication.

Marketer er en verdensledende leverandør av helautomatisert, AI-drevet eiendomsmarkedsføring – og ekspanderer i verdikjeden med en velprøvd, globalt relevant og svært skalerbar SaaS-plattform. Marketer leverer ende-til-ende-løsninger for eiendomsutviklere og eiendomsmeglere, som dekker forhåndssalg, automatisert markedsføring og ettermarkedstjenester.

Powered by Labrador CMS