BLIR MARKEDSLEDER: Driftsdirektør Kaisa Eidet i Marketer kjøper Ravn Wiik Steinsvågs Hawii Analyse.

Marketer kjøper analyseselskap

Kjøpet av Hawii Analyse gjør at Marketer blir markedsledende innenfor eiendomsdata for nyboligmarkedet.

Publisert

Hawii Analyse er en ledende aktør innenfor analyse- og maredsverktøy for nyboligmarkedet. Selskapet ble startet opp i 2019 med et nyboligmarked som oppleves som lite transparent når det gjelder tilgjengelighet av data og deling av statistikk. Hawii har utviklet flere produkter i samarbeid med store eiendomsaktører som ønsket et bedre analyseverktøy rettet mot nyboligmarkedet.

Blant produktene Hawii Analyse har utviklet, er PlayEstate, en SaaS-platform som tilgjengeliggjør den viktigste nyboligdataen i en brukervennlig løsning, skreddersydde interndashboards og rapporter.

Etter kjøpet av Hawii, har Marketer store ambisjoner om å transformere hvordan beslutninger blir tatt i eiendomssektoren. Mens Hawii har god datakvalitet på nyboligmarkedet, sitter Marketer-kontrollerte Plot.ai med teknologikompetansen til å ta det hele videre.

Plot.ai dekker også bruktboligmarkedet, og har tilgang til proprietær markedsføringsdata generert gjennom Marketer.

«Med et sterkt fundament og tilgang til ressurser og kompetanse som vil akselerere utviklingen, har Hawii og Plot.ai ønske om å innta posisjonen som den ledende aktøren når det gjelder detaljert og oppdatert eiendomsdata i Norge», skriver Marketer i en melding.

Ravn Wiik Steinsvåg, CEO i Hawii, vil fortsette å lede selskapet og spille en viktig rolle i utviklingen av både Hawii og Plot.ai under Marketers paraply.

– Ved å kombinere våre styrker kan vi gi våre kunder en dypere forståelse av markedet, gjennom å utvikle nye produkter og løsninger raskere og bedre. Dette er en unik mulighet for to selskaper med tydelige synergier å kunne lage enda bedre produkter innenfor innsikt og markedsanalyse, sier CEO i Hawii, Ravn Wiik Steinsvåg.

– Vi er svært imponert over Hawiis innovative analyseplattform og deres evne til å levere skreddersydde rapporter av høy kvalitet. Vi ser betydelige synergier mellom Hawii og Plot.ai, og ser frem til å samle våre ressurser og kompetanse for å kunne levere enda mer avanserte og helhetlige løsninger til våre kunder, sier COO i Marketer, Kaisa Eidet.

Powered by Labrador CMS