NY JOBB: Lisa Fredriksen Wold skal styrke SEBs satsing på eiendom i det norske markedet.
NY JOBB: Lisa Fredriksen Wold skal styrke SEBs satsing på eiendom i det norske markedet.

Lisa Fredriksen Wold til SEB

Lisa Fredriksen Wold går til SEB og blir sjef for rådgivning til kunder i eiendomssektoren.

Publisert Sist oppdatert

Etter at hun sluttet som leder for Capital Markets i Cushman & Wakefield Realkapital i fjor høst, har Lisa Fredriksen Wold gjort flere prosjekter som uavhengig rådgiver, blant annet etablering av nytt hovedkontor for Viken, samt salg av en større retail-portefølje for Søylen. Nå går hun inn i en fast stilling igjen i SEB Corporate Finance. Der blir hun Head of Real Estate.

– Jeg kan bekrefte at jeg skal begynne i SEBs Corporate Finance avdeling i Oslo som ansvarlig for rådgivning til kunder i eiendomssektoren. SEB har store ambisjoner innenfor rådgivning i denne aktivaklassen, og har allerede en sterk posisjon når det gjelder finansiering av eiendom, obligasjons- og egenkapitalfinansiering, samt M&A-rådgivning. I tillegg har SEB en veldig bra posisjon innenfor eiendom i resten av Norden og Tyskland, og en solid Environmental, Social og Governance (ESG)-profil som ytterligere skal dras nytte av fremover. Jeg ser frem til å være en del av SEBs team fra september og til å jobbe med både eksisterende og nye kunder, sier Wold til Estate Nyheter.

Hun har tidligere vært corporate finance-rådgiver i Arctic Securities, med fokus på transaksjonsrådgivning for norske og internasjonale eiendomsinvestorer.

– Vi er glade for å kunne ønske en så erfaren og dyktig fagperson som Lisa Fredriksen Wold velkommen til SEB. Dette vil styrke satsingen vår innen eiendom i det norske markedet, sier Morten Nordgård, Head of Corporate Finance i SEB Norge.