Karriere:

TIL LINSTOW: Benjamin Barth går til Linstow.

Skal styrke byutviklingsteamet i Linstow

Linstow har ansatt arkitekt Benjamin Barth til den nyopprettede stillingen som senior by- og områdeutvikler.

Publisert Sist oppdatert

Ansettelsen av Benjamin Barth er et ledd i Linstows satsinger innenfor by- og områdeutvikling, sosial bærekraft og helsefremmende stedsutvikling.

– Vi er glade for å få Benjamin med på laget, sier utviklingsdirektør i Linstow, Terje Lorentzen. Vi er opptatt av samfunnsansvar og spørsmål knyttet til sosial bærekraft, og denne ansettelsen tilfører moment til vår satsing på bærekraftig by- og stedsutvikling.

Benjamin Barth er utdannet arkitekt fra Bergen Arkitekthøgskole og Oxford Brookes University, og har mer enn ti års arbeidserfaring med bærekraftig by- og stedsutvikling fra A-lab AS, Plan- og bygningsetaten i Oslo og Bylivsenteret i Norske arkitekters landsforbund (NAL).

Barth har blant annet kompetanse innenfor planarbeid og reguleringsprosesser, urban transformasjon, områdeutvikling og strategier for bærekraftig by- og stedsutvikling i privat og offentlig regi.

– Som arkitekt og planlegger er jeg opptatt av prosjekter som «bygger samfunn» i et større perspektiv, ved å bidra til attraktiv by- og stedsutvikling og skape merverdi for egne brukere, besøkende og byen omkring. Linstow har mange spennende byutviklingsprosjekter i bagasjen og på tegnebordet, og jeg ser fram til å ta del i dette arbeidet, sier Barth.

Linstow har store ambisjoner innenfor byutvikling og har nylig inngått avtale om kjøp av eiendommer på Adamstuen og i Akersgata i Oslo. Begge eiendommene ligger i områder med et uttalt behov for by- og områdeutvikling, og har stort potensial for transformasjon av eksisterende bygningsmasse.

Powered by Labrador CMS