AVTALE: Haakon Landmark-Høyvik i Privatmegleren og Jørgen Kaada-Rønning i Kvass.

Kvass vant avtale med Privatmegleren

Proptech-selskapet Kvass har signert en landsdekkende avtale med Privatmegleren.

Publisert Sist oppdatert

Avtalen innebærer at Kvass blir eksklusiv leverandør av markeds- og kundeoppfølgingsplattform for alle eplehage- og små nyboligprosjekter.

– Vi skal bruke Kvass på alle våre nyboligprosjekter på mellom én og 15 boliger, sier kjedesjef digitale løsninger nybygg hos PrivatMegleren, Haakon Landmark-Høyvik.

Nesten 80 kontorer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør skal bruke Kvass i sine «eplehage-prosjekter».

– Vi snakker fort 300 boligprosjekter i året, så det er et betydelig antall, sier Landmark-Høyvik.

Landmark-Høyvik i PrivatMegleren forteller at de hadde et sterkt ønske om å finne en løsning som øker kvaliteten og brukeropplevelsen også i de litt mindre nyboligprosjektene.

– Mens både bruktbolig og de store nyboligprosjektene har hatt gode og markedstilpassede løsninger som effektivt håndterer både markedsføring og interessenter, så har de mindre nyboligprosjektene havnet litt mellom to stoler. De har ikke i samme grad hatt en markedstilpasset løsning som også er kostnadseffektiv, sier Landmark-Høyvik.

Rådgiver i Kvass, Jørgen Kaada-Rønning, forteller at det er flere grunner til at samarbeidet er en god match.

– PrivatMegleren er et av landets ledende meglerhus. De er teknologisk bransjeledende og opptatt av å finne nye løsninger som effektiviserer salgsprosessene og forbedrer kundeopplevelsen. At de valgte oss, er selvsagt veldig gledelig.

Han forteller at én av Kvass-plattformens store styrker, er at løsningen er svært fleksibel og fungerer like godt på store, som små boligprosjekter.

– Stort eller lite betyr ingenting for plattformen. I tillegg til teknologi, tilbyr vi også et bredt spekter av byråtjenester for både bolig-og næringseiendomsmarkedet. Kvass er et fullservice kompetansehus for eiendom, noe vi opplever mange i bransjen er på utkikk etter.

Kvass leverer alt fra kommunikasjonsstrategi, visuell identitet og innhold, samt den digitale plattformen for markedsføring og salg av eiendomsprosjekter til flere av landets ledende eiendomsutviklere og meglere.

– Vi tar hånd om hele prosessen, fra A til Å, og leverer både fullverdige selskaps- og prosjektsider, sier Kaada-Rønning.

Powered by Labrador CMS