VIL HENTE MER: Salman Saeeds Flexspace vil trolig hente mer penger til neste år.
VIL HENTE MER: Salman Saeeds Flexspace vil trolig hente mer penger til neste år.

Klar for europeisk proptech-satsing

Etter å ha hentet inn penger i en rettet emisjon mot eksisterende aksjonærer og en ny partner i Amsterdam, klargjør Flexspace for internasjonal satsing og ny og bredere emisjon til neste år.

Publisert Sist oppdatert

Emisjonen var på 2 millioner kroner og den priset selskapet til 25 millioner kroner. I tillegg til eksisterende aksjonærer, gikk deres nye partner nederlandske 1530 Real Estate inn med kapital i emisjonen.

Samarbeidet med 1530 Real Estate innebærer at Flexspace nå får en inngang i markedet i Amsterdam. Den nederlanske joint venturen er nå i gang med å søke etter daglig leder til satsingen. Flexspace er en plattform for formidling av fleksible kontorlokaler, og selskapet tar en prosentandel av leiesummen til kunder som formidles via løsningen deres. I Norge har selskapet signert avtaler med alle operatørene og levert leietakere til WeWork, House of Business, Ø (Hoegh Eiendom), Business Village (NPRO), Regus og Evolve. Konseptet skal nå tas videre ut i andre europeiske land.

– Vi ser beytdelig oppside i driften og dernest prisingen, og vil trolig hente inn ytterligere kapital i en større runde som går bredere om ett års tid, i forbindelse med ekspansjonen til Stockholm, Berlin og London, sier Salman Saeed.

Den tidligere WeWork-direktøren er gründer i Flexspace og er gjennom sitt eierskap i Proportunity, som han eier sammen med Suchet Salvesen, største aksjonær i Flexspace.

– Vi er også i gang med å søke om tilskudd fra Innovasjon Norge, tilsvarende beløpet på emisjonen. Vi har en pipeline fra to måneders drift på 27 leads på til sammen 1,6 millioner kroner. Oppnådde inntekter er 600.000 kroner, og da har vi signert leieavtaler med årlig leieverdi på 6 millioner kroner, sier Saed.

Powered by Labrador CMS