SATSER PÅ TEKNOLOGI: Erlend Sogn i Visma Software gjør et nytt oppkjøp.
SATSER PÅ TEKNOLOGI: Erlend Sogn i Visma Software gjør et nytt oppkjøp.

Visma med nytt proptech-kjøp

Visma har kjøpt Codegarden, som forenkler og digitaliserer prosesser for eiendomsmeglere og deres samarbeidspartnere.

Publisert

Codegarden har utviklet Meglerapp, som er et salgsverktøy for eiendomsmeglervirksomhetene.

– Codegarden forenkler og digitaliserer prosesser for eiendomsmeglere og deres samarbeidspartnere med markedets foretrukne system og en bred forståelse av eiendom. Løsningene deres passer perfekt til Vismas produktportefølje for digitalisering av eiendomsbransjen, sier daglig leder i Visma Software, Erlend Sogn.

Meglerapp skal støtte feltarbeidet til meglerne og har en løsning som også inneholder forskriftskrav, elektronisk signatur, verdivurderinger og signering av kontrakter.

– Vi tror at digitaliseringen av eiendomsmarkedet vil akselerere i synergi med Visma, og at utvikling og innovasjon i Codegarden vil skyte fart som en del av Vismas økosystem for eiendomsløsninger, sier Bård Teigland, daglig leder i Codegarden.

Codegarden har levert digitale og mobile løsninger for eiendomsmeglere siden 2009. Selskapet hevder å ha blitt fagmiljøets foretrukne system for eiendomsmeglere som er mye på farten og ute i møter med kundene.

– Dette vil gi nye og eksisterende kunder forbedrede løsninger og muligheter. Digitale løsninger har blitt stadig viktigere på grunn av etterspørsel etter automatisering, integrasjon, sikkerhet og tilgjengelighet. Vismas visjoner om å effektivisere våre kunders daglige gjøremål i eiendomsbransjen støttes vesentlig av dette oppkjøpet, sier Sogn

Visma har tidligere kjøpt Fenistra og Create Solutions og har store ambisjoner innenfor teknologi i eiendomsbransjen.

Powered by Labrador CMS