BLIR EN DEL AV VISMA: Rune Svindland, daglig leder i Create-Solutions AS.
BLIR EN DEL AV VISMA: Rune Svindland, daglig leder i Create-Solutions AS.

Proptech-selskap får nye eiere

Visma kjøper Create-Solutions.

Publisert Sist oppdatert

– Vi skal bli eiendomsbransjens Bloomberg, sa daglig leder Rune Svindland i Create-Solutions da han fortalte Estate Nyheter om det nye proptech-selskapet høsten 2017.

Nå er det klart at Visma kjøper Create-Solutions, og dermed innledes et nytt kapittel for selskapet.

Create-Solutions er leverandør av data, verktøy, analyse og innsikt som gir et bilde av næringseiendomsmarkedet. Det uavhengige analyse- og teknologiselskapet tilbyr en skybasert programvarepakke med ulike produkter tilpasset virksomheter med tilknytning til næringseiendomsmarkedet.

Målsettingen til Create-Solutions er å være ledende innen datakvalitet og brukeropplevelser, og introdusere en ny og smartere måte å være i kontakt med markedet på.

- Create-Solutions er et spennende selskap som passer veldig godt inn i Visma. Create-Solutions har en svært ettertraktet kompetanse, og har utviklet en portefølje av innsiktsløsninger for næringseiendomsbransjen som det er stor etterspørsel etter, sier Vidar Evensen, administrerende direktør i Visma Consulting.

- I første omgang ser vi store synergimuligheter mot næringseiendomsbransjen, men vi ser også muligheter innenfor flere andre områder, sier Evensen.

Produktene til Create-Solutions dekker alt fra detaljert markedsinformasjon og kunde-/leietakersøk til et unikt porteføljestyringsverktøy for eiendomsaktører.

- Vi gleder oss over de mulighetene det å være en del av Visma vil åpne for oss i Create-Solutions. Visma er veldig sterke innenfor business intelligence og analyse og har en rekke spennende kundegrupper som vil kunne ha nytte av våre løsninger og den kompetansen våre ansatte besitter, sier Rune Svindland, daglig leder i Create-Solutions AS.

Powered by Labrador CMS