Transaksjon:

SOLGT: Knut Henderson har solgt Park Inn by Radisson Haugesund til CIC Hospitality.

Kjøper Park Inn by Radisson Haugesund

CIC Hospitality har kjøpt hotelleiendommen i Haugesund.

Det er et veletablert hotell med en nær beliggenhet til kommersielle og industrielle virksomheter, blant annet Haugesund flyplass, Karmsund Havn, Haugaland næringspark og attraksjoner på Karmøy og i Haugesund by.

De primære målgruppene vil være turister, reisende -og pendlere av strekningen mellom E39 og E134 og industrinæring.

– Etter å ha leid hotellet av Knut Henderson i en periode er vi meget tilfredse med kjøpet av dette hotellet, og gleder oss til å utvikle det videre. Vi har allerede planlagt en oppgradering av blant annet gjesterommene og hotellets fellesarealer. Haugesund-distriktet er et marked i sterk vekst, og vi ser også frem til å kunne være med å dekke dette vekstbehovet, sier Matthias Tanski, CEO i CIC Hospitality.

Hotellet består av 117 rom, 9 konferanserom, restaurant og bar, gym og et stort antall parkeringsplasser.

Knut Henderson har planlagt salget over lang tid og han er meget fornøyd med at det til slutt ble CIC Hospitality som ble kjøper. Henderson er, sammen med Haugesund Boligbyggelag, i full gang med oppføring av 72 spektakulære leiligheter på Park Pluss. Radisson BLU hotellet, vegg i vegg med Park Pluss, skal totalrenoveres og driftes av CIC Hospitality. Leilighetsprosjektet er unikt ved at hotellet skal tilby beboerne en lang rekke tjenester og tilgang til hotellets mange fasiliteter.

Knut Henderson uttaler at han ser fram til å fortsette det gode samarbeidet med CIC Hospitality også på det nye Radisson BLU.

Powered by Labrador CMS