Utvikling:

KJØP: Mats Dalevoll og Peder Stavnes Karlsen (Miliarium), Tobias Amundsen (Pancom), Pål Øygarden og Kenneth Antonsen (Øygarden Eiendom), Frederic Kristoffersen (Pancom)

Kjøper en tredel av aksjene

Adolfsen-brødrene utvider porteføljen sin på boligsiden sørvest for hovedstaden.

Publisert

Selskapet Miliarium Bolig har brødrene Roger og Kristian Adolfsen som hovedeiere. Nå går de inn i Heimgard Bolig med avtale om kjøp av opp til 34 prosent av aksjene, ifølge en pressemelding. Hva det vil koste dem er ikke oppgitt.

Heimgard Bolig ble stiftet i 2019 da de Porsgrunn-baserte selskapene Pancom og Øygarden Eiendom slo sammen sine porteføljer. Selskapet har i dag om lag 2.000 boligenheter under utvikling i Telemark Vestfold fylke og søndre del av Viken.

LES OGSÅ: Trår til med ytterligere 200 leiligheter

- Totalt utgjør porteføljen ca. 35 prosjekter med et omsetningsvolum på rundt 6-7 milliarder kroner de neste 5-6 årene, noe som gjør Heimgard Bolig til en vesentlig regional aktør, sier konserndirektør Frederic Kristoffersen i Pancom der eiendom er den finansielt tyngste delen.

Øygarden Eiendom har vært sentral i sentrums- og boligutvikling i Grenlandsregionen siden starten av 2000-tallet.

LES OGSÅ: Lever godt i et trått marked

- Det er spennende at Miliarium Bolig går tungt inn på eiersiden i Heimgard Bolig. Jeg har tro på gode samarbeidskonstellasjoner innenfor eiendomsutvikling, sier Petter Øygarden.

Miliarium Bolig utvikler boliger i flere regioner i Norge og ønsker blant annet å øke eksponeringen i Østlandsområdet.

LES OGSÅ: - Dette er bra tall

- Investeringen passer godt både finansielt og strategisk. Den vil medføre økt fokus og større satsing på aksen Drammen-Porsgrunn. På litt sikt forventer vi å skape større prosjektporteføljer og verdier, sier administrerende direktør Peder Stavnes Karlsen.

Powered by Labrador CMS