TIL FINDABLE: Erland Nilsen og Gabrielle Gretland skal styrke salgsteamet i Findable.

Findable ansetter for å styrke salgsteamet

Proptech-selskapet har hentet salgstopper fra Viscenario og Marketer for å rigge seg for vekst.

Publisert

Findable har store ambisjoner om å rydde i bygg- og anleggsbransjens dokumentasjonsjungel ved hjelp av kunstig intelligens (AI). Nå har selskapet ansatt Erland Nilsen og Gabrielle Gretland til sitt salgsteam.

Erland Nilsen kommer fra rollen som salgssjef i Viscenario, som selger software og tjenester til bygge- og eiendomsbransjen.

– Findable er et spennende proptech-selskap med et veldig stort potensiale for videre vekst, både nasjonalt og internasjonalt. Selskapet kommer til å endre hvordan FDV-dokumentasjon blir håndtert i hele bygg- og eiendomsbransjen. Det gleder jeg meg stort til å være en del av, sier Erland Nilsen.

Gabrielle Gretland kommer fra Marketer Technologies, som leverer ende-til-ende-løsninger for digitalt salg av nybygg. Der har hun hatt et spesielt fokus på automatiserte og AI-drevne løsninger for eiendomsbransjen.

– Findable er i en spennende vekstfase, og jeg ser frem til å bistå enda flere norske aktører med å forenkle arbeidet med FDV-dokumentasjon, samtidig som vi fortsetter å vokse internasjonalt, sier Gretland.

Gretland og Nilsen startet begge i Findable i oktober. 

Powered by Labrador CMS