NY JOBB: Steinar Frølandshagen.

Steinar Frølandshagen går fra Obos til Isegran Eiendom 

Der får han ansvaret for blant annet store byutviklingsprosjekter.

Publisert Sist oppdatert

Ifølge en pressemelding har Fredrikstad-selskapet Isegran Eiendom ansatt Steinar Frølandshagen som ny daglig leder. Han kommer fra stillingen som regionsdirektør i Obos, har jobbet i Fredrikstad i 15 år og har svært god kjennskap både til byen og til eiendomsmarkedet i regionen.

Frølandshagen er utdannet innen bygg og konstruksjon fra Høyskolen i Østfold, og har også studert forretningsjus og økonomistyring ved BI.

– Selskapet har en betydelig eiendomsportefølje som det blir spennende å jobbe videre med. Det kommunale eierskapet – med alt hva det innebærer – blir ganske sikkert krevende. Samtidig har byens politikere ved opprettelsen av selskapet sett hvilke muligheter dette gir. Det blir min oppgave å jobbe for å realisere disse mulighetene, sier han.

Styreleder Eva Hagen er godt fornøyd med valget.

– Vi hadde flere svært kvalifiserte søkere og i ansettelsen har vi vært spesielt opptatte av kompetanse på byutvikling. Vi ønsket en daglig leder som hadde god lokalkunnskap og som forstår både de mulighetene og utfordringene vi som selskap står overfor fremover, påpeker hun.

Noe av det den nye daglige lederen vil arbeide med er utviklingen på Trosvikstranda, Stjernehagen og Brønnerødtoppen. Det er store byutviklingsprosjekter der han får brukt bredden i sin kompetanse og erfaring. 

– Det blir både spennende og krevende å forvalte fellesskapets verdier gjennom en betydelig eiendomsportefølje. Selskapet har en unik mulighet og posisjon i Fredrikstad som byutvikler. Gjennom eierskapet, sitt formål og ikke minst portefølje – er det skapt gode forutsetninger for utvikling sammen med alle de andre gode aktørene, sier Frølandshagen.

Isegran Eiendom ble etablert i 2018 som Fredrikstad Kommune Eiendomsutvikling, og byttet navn året etter. I tillegg til morselskapet består konsernet av 13 datterselskaper, i all hovedsak single purpose-selskaper.

Powered by Labrador CMS