Tech:

NORGE: - Nå kommer vi til Norge for første gang, sier partner og kommunikasjonssjef Philip Göransson i Hydda.
NORGE: - Nå kommer vi til Norge for første gang, sier partner og kommunikasjonssjef Philip Göransson i Hydda.

Hydda kjøper Pixery og vil bli Europas største

Dessuten kommer proptechkonsernet inn i Norge for første gang.

Publisert Sist oppdatert

- Oppkjøpet av Pixery styrker nå vår portefølje av innovative selskaper som endrer eiendomsbransjen. Å enkelt kunne visualisere eiendommer, kontorer og leiligheter før bygging er et viktig verktøy for bransjen, og Pixery har laget det beste verktøyet for nettopp det. Vi er derfor mer enn glade for nå å ønske Pixery velkommen til Hydda, sier partner og kommunikasjonssjef Philip Göransson i Hydda.

Ifølge pressemeldingen tar prophtechkonsernet Hydda neste steg mot å bli Europas ledende plattform for eiendomsselskaper, prosjektutviklere og beboere ved å kjøpe proptech-startupen Pixery.

- Som et resultat av dette kommer også Hydda inn på det norske markedet for første gang, påpeker Göransson.

Sultne på mer

Pixery er markedsleder på sin nisje i Norden med kunder som JM, Bonava, USBL, Nobl, OBOS, HSB, Peab, IKANO Bostad og Balder.

Oppkjøpet av Pixery er Hyddas sjette akvisisjon i 2022 og planen er å kjøpe ytterligere 4-6 selskaper innen utgangen av året.

Pixery ble grunnlagt i 2019 og har15 ansatte i Stockholm, Gøteborg, Oslo og Bangkok. Selskapet omsetter for 9 millioner svenske kroner og har som mål å omsette for 13 millioner svenske kroner innen årsskiftet. Investeringsselskapet Wellstreet, tidligere storaksjonær i Pixery, blir i forbindelse med oppkjøpet ny minoritetseier i HomeMaker, som eies av Hydda.

- Pixery ble til gjennom erkjennelsen om at eiendomsbransjen har ligget etter digitalt, og at det her er store muligheter i å lage verktøy for eiendomseiere og prosjektutviklere. Å være en del av Hydda som har bygget et konsept og en plattform rundt samme innsikt, føles helt riktig. Vi ser frem til å skape Europas ledende proptech-plattform, sier administrerende direktør Anna Nordström i Pixery.

Teknologikonsernet Hydda investeringspartnere inkluderer Vasakronan – Sveriges største eiendomsselskap. De eier og forvalter et område på over 2,3 millioner kvadratmeter til en verdi av cirka 185 milliarder svenske kroner.

Powered by Labrador CMS