LEDERE: Mens Christian Molt Rise tar over ledelsen i Insenti, blir Reidun Haaland sjef for Insenti Drammen.
LEDERE: Mens Christian Molt Rise tar over ledelsen i Insenti, blir Reidun Haaland sjef for Insenti Drammen.

Hun blir ny leder av Insenti Drammen

Reidun Haaland blir ny leder av Insenti Drammen.

Publisert

– Siden åpningen av Drammenskontoret i 2021, har vi brukt tiden på å få et fotfeste i kommunen og denne viktige delen av Viken fylkeskommune. Vi er nå involvert i en rekke prosjekter i regionen. Her har Christian Molt Rise som har ledet kontoret gjort en kjempeinnsats med sitt lokale Insenti-team, sier Bjørn Grepperud, adm. direktør i Insenti og styreleder i Insenti Drammen.

Han overlater sin rolle som adm. direktør i Insenti til nettopp Christian Molt Rise. Inn i Molt Rises rolle i Drammen kommer Reidun Haaland.

– Christian overtar min rolle som adm. direktør med ansvar for hele selskapet fra 1. mai. At vi har fått Reidun Haaland som arvtaker for Christian er fantastisk, fortsetter Grepperud, som vil ha fokus på styrearbeid, kunder og strategisk utvikling av selskapet etter lederskiftet den 1. mai.

Reidun Haaland kommer sist fra stillingen som prosjektleder i Vestaksen Eiendom og prosjektene «SporX» i Dr. Hansteins gate, Kobbervikdalen «The Oak» og «Kilden» omlastingsstasjon for Renovasjonsselskapet for Drammensregionen. Hun har bakgrunn som prosjektsjef i HR Prosjekt, samt prosjektleder i Stema Rådgivning, NCC, Forsvarsbygg og Bærum Kommune.

– Jeg har vært med å lede byggeprosjekter i snart 20 år, og har sittet på alle sider av bordet. Dette er erfaring som gjør at jeg ser og forstår oppgaver og utfordringer i store og komplekse byggeprosjekter, sier Reidun Haaland, påtroppende leder for Insenti Drammen.

Insenti har stor tro på Drammen, som vil ha stor befolkningsvekst frem mot 2050, med over 11.000 flere innbyggere.

Powered by Labrador CMS