Transaksjon:

ETT AV TO: Dette er det ene bygget eiendomsgiganten har kjøpt

Höegh Eiendom med to kjøp

Siden 1997 har Ski vært et av Höegh Eiendoms viktigste forretningsområder. Nå styrker selskapet seg i regionen og kjøper ytterligere to næringseiendommer.

Publisert Sist oppdatert

De to eiendommene ligger på Drømtorp – Glynitveien 30 og Anolitveien 1–3 ifølge en pressemelding.

– En del av vår strategi er å øke porteføljen der vi er. Vi satser stort i Ski og har tro på dette som et område i vekst. Nærhet til Oslo, Follobanen og hovedinnfartsårene gjør dette til et godt sted å være, både med næringseiendom og boligutviklingsprosjekter, og vi jobber for tiden med flere store planer i Ski , sier administrerende direktør Eirik Thrygg i Höegh Eiendom.

Pressemeldingen angir ikke hva de har betalt for eiendommene.

Drømtorp Ski næringspark ligger halvannen kilometer øst for Ski sentrum og har over 70 aktører fordelt på ca. 90.000 kvadratmeter næringslokaler.

Lange leieavtaler

Glynitveien 30 ligger sentralt i næringsparken og tett på Höeghs eiendommer i Glynitveien 25 Glynitveien 33.

Det 4.300 kvadratmeter store bygget på den seks mål store tomta er fra 2021, og blant annet leid ut til Mattilsynet, Kimen Såvarelaboratoriet og Bufetat.

Det er Pancom Property og Surge Invest som selger bygget. Njord Securities tilrettela eiendomskjøpet for eiendommen.

– Vi gleder oss over å få enda flere kunder i næringsparken, og ser at mange har fått øynene opp for både eiendommene og beliggenheten, sier Thea Martine Blyverket som er selskapets kunde- og eiendomssjef i Ski.

Anolitveien 1–3 har tidligere vært eid av Höegh Eiendom, som har stått for drift, forvaltning og utleie hele tiden. Nå kjøper de eiendommen tilbake fra Pensjonskassen for helseforetakene i hovedstadsområdet (PKH). Dette kombinasjonsbygget stod ferdig i 2014 for Assa Abloy, som nettopp har fått ferdigstilt en større ombygging av sine lokaler. Det pågår også tilpasninger for Aker Biomarines pilotfabrikk for krillprotein, som skal stå ferdig første kvartal 2023.

– Begge eiendommene er fullt utleid til solide aktører på lange kontrakter, så våre planer fremover er å forvalte, vedlikeholde og gi god kundepleie, sier Karl Erik Navestad som er direktør for forretningsområdet Ski.

Powered by Labrador CMS