Tech:

SATSER: De unge gründerne i Eiendomsappen har fått inn ny kapital og ansetter for vekst.

Hentet penger og ansatte Head of Sales

Eiendomsappen har hentet 4 millioner kroner i ny egenkapital og har hentet Thomas Reinartz fra First Mover Group.

«Rett fra skolebenken til eiendomsapp». Det var overskriften da Estate Nyheter omtalte gutta bak Eiendomsappen for første gang. Gründerne Steinar Seim, Kristoffer Lundquist og Ole Ekern hadde akkurat fullført videregående skole, men likevel rukket å utvikle et produkt som ble tatt godt i mot av eiendomsaktører. Selskapet leverer programvare til eiendomsbransjen med fokus på kommunikasjon mellom brukere av bygg.

Nå, halvannet år senere, har Eiendomsappen hentet inn 4 millioner kroner i en emisjon. Blant investorene som var med, er Ticon Invest, søsterselskapet til Ticon Eiendom fra Drammen. Samtidig har Eiendomappen hentet inn Thomas Reinartz fra First Mover Group som Head of Sales i selskapet. Reinartz har tidligere også vært sentral i Regus’ norske virksomhet.

– Vi mottar allerede henvendelser fra utlandet, så vi ser at behovet etter en løsning som forenkler samhandling på bygg, er enormt, også ute i Europa. Med kapitalinnhenting og ansettelsen av salgssjef ligger alt til rette for at vi skal fortsette den gode veksten vi har hatt så langt, uttaler gründer Kristoffer Moe Lundquist.

Han legger til at Eiendomsappen i dag har kunder over hele landet.

– Så langt har ikke én eneste kunde sagt opp abonnementet sitt. Det gir oss en enorm selvtillit, fortsetter Moe Lundquist.

Plattformen har nå passert 700 registrerte eiendommer og selskapet går nå i gang med flere ansettelser.

– Eiendomsappen er slik jeg ser det akkurat hva eiendomsbransjen trenger. Det er unge, intelligente gründere med masse pågangsmot og med fokus på brukeropplevelse og leietaker. Jeg har stor tro på at denne digitale plattformen har mye å tilføre eiendomsbransjen i Norge og internasjonalt, derfor var det et naturlig valg for meg å gå inn som Head of Sales, sier den nye salgssjefen Thomas Reinartz.

Powered by Labrador CMS