GLEDER SEG: Christer Farstad gleder seg til å ta ledelsen i CBREs Occupier Advisory & Transaction Services i Norden.

Han blir sjef for leietakertjenester i CBRE i Norden

Christer Farstad er ansatt som Head of Occupier Advisory & Transaction Services for CBRE i Norden.

Publisert

Utnevnelsen innebærer at Christer Farstad skal lede CBREs nordiske virksomhet innenfor leietakertjenester. Han tar dermed over jobben til Einar Schiefloe, som går inn i rollen som Head of Occupier Services, Continental Europe.

CBRE Occupier Advisory & Transaction Services bistår nordiske leietakere i større eiendomsprosjekter både lokalt, i Norden og på verdensbasis, og forhandler leieavtaler og utarbeider strategier for fremtidige arbeidsplasser og eiendomsporteføljer.

– Jeg er veldig glad for at Christer nå skal lede våre nordiske leietakertjenester. Han har vært en medvirkende faktor til den sterke markedsposisjon og suksess våre Nordiske leietakerleveranser i dag har, og vil fortsette å styrke denne virksomheten gjennom samarbeid på tvers av tjenester og landegrenser. Hans erfaring fra rådgivnings- og eiendomsbransjen gjør ham svært godt posisjonert til å tre inn i rollen og videreutvikle vår Nordic Occupier A&T-virksomhet, sier Colin Waddell, Managing Director i CBRE Norge og Norden.

– Jeg er glad og takknemlig for å få muligheten til å lede vår markedsledende nordiske leiertakervirksomhet. Vi vil fortsette å fokusere på integrerte tjenester med flerfaglig tilnærming for å sikre at vi leverer de beste resultater for våre kunder. Jeg ser frem til å fortsette å jobbe tett med det nordiske teamet og tilbringe enda mer tid med våre nordiske kunder, sier Christer Farstad

Powered by Labrador CMS