Karriere:

NY I RSM: Sanaz Ormaz Ferdowsi.
NY I RSM: Sanaz Ormaz Ferdowsi.

Går fra Entra til RSM

Etter tre år i Entra ASA, med ansvarsområde skatt og avgift i eiendomsselskapets juridiske avdeling, går Sanaz Ormaz Ferdowsi til RSM Advokatfirma 1. mars i år.

Publisert

Ferdowsi er utdannet som både siviløkonom fra BI og jurist fra UiO, og har tidligere jobbet i skatteavdelingen i Ernst & Young og som høyskolelektor med fagansvar i skatte- og avgiftsrett ved Handelshøyskolen BI. Hun er også medforfatter av «mursteinen» Norsk Bedriftsskatterett.

- Jeg gleder meg veldig til å bli en del av et sterkt fagmiljø innen skatt, avgift, transaksjoner og selskapsrett igjen, sier Ferdowsi.

- Jeg tar med meg verdifull læring og erfaring fra tett samarbeid med prosjektlederne og utleiesjefene på større og mindre byggeprosjekter fra tiden min i Entra. Dette gir meg en god posisjon til en mer effektiv håndtering og identifisering av både muligheter og risiko i ulike utviklingsprosjekter og for eiendomsselskaper i andre sammenhenger. Jeg håper og tror derfor jeg vil være en bedre rådgiver nå enn da jeg sist jobbet i et advokatfirma, legger hun til.

Partner og daglig leder i RSM Advokatfirma, Morten H. Christophersen, ser frem til å få Ferdowsi med på laget.

- Jeg har jobbet sammen med Sanaz tidligere, så dette er jeg helt sikker på at blir veldig bra både for Sanaz og for RSM Advokatfirma, sier Christophersen.

- En betydelig del av vår kundemasse, både revisjonskunder og advokatkunder, er eiendomsselskaper. Sanaz vil tilføre oss erfaring fra et av Norges største eiendomsselskaper, som vil være nyttig for oss i vår daglige rådgivning. I tillegg har hun mange års erfaring både med eiendomsselskaper og med generelle skattemessige problemstillinger, slik at hun kan løse de fleste problemstillinger som dukker opp hos våre kunder, avslutter han.

Powered by Labrador CMS