Karriere:

NY I RSM: Sanaz Ormaz Ferdowsi.
NY I RSM: Sanaz Ormaz Ferdowsi.

Går fra Entra til RSM

Etter tre år i Entra ASA, med ansvarsområde skatt og avgift i eiendomsselskapets juridiske avdeling, går Sanaz Ormaz Ferdowsi til RSM Advokatfirma 1. mars i år.

Publisert

Ferdowsi er utdannet som både siviløkonom fra BI og jurist fra UiO, og har tidligere jobbet i skatteavdelingen i Ernst & Young og som høyskolelektor med fagansvar i skatte- og avgiftsrett ved Handelshøyskolen BI. Hun er også medforfatter av «mursteinen» Norsk Bedriftsskatterett.

- Jeg gleder meg veldig til å bli en del av et sterkt fagmiljø innen skatt, avgift, transaksjoner og selskapsrett igjen, sier Ferdowsi.

- Jeg tar med meg verdifull læring og erfaring fra tett samarbeid med prosjektlederne og utleiesjefene på større og mindre byggeprosjekter fra tiden min i Entra. Dette gir meg en god posisjon til en mer effektiv håndtering og identifisering av både muligheter og risiko i ulike utviklingsprosjekter og for eiendomsselskaper i andre sammenhenger. Jeg håper og tror derfor jeg vil være en bedre rådgiver nå enn da jeg sist jobbet i et advokatfirma, legger hun til.

Partner og daglig leder i RSM Advokatfirma, Morten H. Christophersen, ser frem til å få Ferdowsi med på laget.

- Jeg har jobbet sammen med Sanaz tidligere, så dette er jeg helt sikker på at blir veldig bra både for Sanaz og for RSM Advokatfirma, sier Christophersen.

- En betydelig del av vår kundemasse, både revisjonskunder og advokatkunder, er eiendomsselskaper. Sanaz vil tilføre oss erfaring fra et av Norges største eiendomsselskaper, som vil være nyttig for oss i vår daglige rådgivning. I tillegg har hun mange års erfaring både med eiendomsselskaper og med generelle skattemessige problemstillinger, slik at hun kan løse de fleste problemstillinger som dukker opp hos våre kunder, avslutter han.