Transaksjon:

GÅR INN HER: Fredensborg Bolig blir samarbeidspartner i utviklingen av denne eiendommen (markert med gult) i Trondheim.

Fredensborg Bolig kjøper mer i Trondheim

Fredensborg Bolig har kjøpt seg inn med 50 prosent eierandel i Jarleveien 12 og Fridheimveien 1-3 på Nyhavna sentralt i Trondheim.

Publisert

Dora Holding har valgt Fredensborg Bolig som samarbeidspartner knyttet til utvikling av eiendommene Jarleveien 12 og Fridheimveien 1-3. Eiendommene er i dag utleid og det planlegges igangsatt arbeid med regulering av disse høsten 2021. Eiendommene er på ca. 11,3 mål totalt.

- Eiendommene ligger på Nyhavna som er en bydel i sterk transformasjon, og vi ser frem til å bidra til sentrumsutviklingen i Trondheim sier Tollef Svenkerud i Fredensborg Bolig.

- Vi gleder oss til å ta fatt på utviklingsarbeidet og å samarbeide med Dora Holding.

- For Dora som markant eiendomsbesitter sentralt i Trondheim, er det gledelig å innlede et godt samarbeid med en profesjonell aktør som Fredensborg Bolig. Dette vil gagne utviklingen av Nyhavna generelt, og av Jarleveien 12 og Fridheimveien 1-3 spesielt, sier Geir Halmøy, administrerende direktør i Dora Holding AS.

- Dora er svært opptatt av å utvikle Trondheim innefra og utover, og det er gjennom å medvirke til at flere både kan jobbe og bo miljøriktig og sentralt, at vi best kan bidra til bærekraftig byutvikling og et levende bysentrum, legger han til.

Norion Næringsmegling har bistått i forbindelse med transaksjonen. BAHR og SANDS har vært henholdsvis kjøper og selgers rådgiver.

Powered by Labrador CMS