– Fra telex til sosiale medier

Publisert Sist oppdatert

Fra 1. juli velger Kai Krüger Henriksen å gå ut av konsernledelsen i Veidekke og over i en rolle som spesialrådgiver for Veidekkes nye konsernsjef, Arne Giske, og hans konsernledelse.

Dette går frem i en melding fra selskapet.

– I forbindelse med konsernsjefskiftet åpnet det seg muligheter for en endring også for meg. Etter å ha passert 62 år og 15 år med kommunikasjonsansvar, kan jeg nå få bruke min erfaring og kunnskap i en ny rolle, sier Kai Krüger Henriksen.

Les også: På bar bakke i Frankrike

Les også: Veidekke blar opp for tomt i Trondheim

Superveteran i PR– Fra starten innen PR og kommunikasjon i 1977 har det vært store endringer, både i mediebildet og i anvendelse av ny teknologi, sier han.

– Jeg har hatt en fantastisk tid i Veidekke så langt. Allerede i 1994 fikk jeg de første konsulentoppdragene for selskapet, og i 1998 ble jeg invitert inn som fast medlem av konsernledelsen. Før Veidekke var jeg i Burson-Marsteller i 19 år som kommunikasjonsrådgiver, og etter snart 40 år med PR og kommunikasjon ville en naturlig heading for memoarene være “Fra telex til sosiale medier”, sier Krüger Henriksen.

Les også: Fortsatt vekst i bygg og anlegg

Les også: Rekordomsetning for Veidekke i 2012

Nykkelmo rykker oppGrete Ingeborg Nykkelmo blir nå Veidekkes nye kommunikasjonsdirektør. Hun har bred erfaring innen kommunikasjonsfaget fra å ha jobbet blant annet i Telenor og Statkraft.

Nykkelmo har vært ansatt i Veidekke i et drøyt år som assisterende kommunikasjonsdirektør.

Powered by Labrador CMS