MÅ HA FLERE FOLK: Camilla Krogh i Ferd Eiendom har hentet inn flere folk til organisasjonen.
MÅ HA FLERE FOLK: Camilla Krogh i Ferd Eiendom har hentet inn flere folk til organisasjonen.

Ferd Eiendom med fire ansettelser

– Vi er svært heldige som får enda flere dyktige kollegaer med på laget vårt, sier Camilla Krogh, administrerende direktør i Ferd Eiendom.

Publisert Sist oppdatert

Hun har akkurat ansatt nye ledere for næring og marked, en kunderådgiver og en senior financial controller, som alle inntar de nye jobbene etter sommeren.

Ole Blaauw Johansen.
Ole Blaauw Johansen.

Ole Blaauw Johansen er ansatt som næringsdirektør. Han kommer fra stillingen som porteføljedirektør i AF Eiendom, hvor han har hatt ansvar for prosjekter som Hasle Linje og Fred Olsens gate 3B.

– Ambisjonen om at Ferd Eiendom skal bli en ledende byutvikler, appellerte veldig til meg. Slik jeg har lært selskapet å kjenne, har det alle forutsetninger for å få dette til, sier Blaauw Johansen.

Blaauw Johansen har en bachelor i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Bergen og en mastergrad i finans fra Norges Handelshøyskole (NHH).

Cathinka Seeberg Wettergreen er ansatt som head of marketing. Hun kommer fra stillingen som markedssjef for boligkjøpsmodeller i OBOS.

Cathinka Seeberg Wettergreen.
Cathinka Seeberg Wettergreen.

– Ferd Eiendom er en sterk merkevare som allerede har satt sitt tydelige spor i bransjen. Jeg håper og tror at jeg med min erfaring kan bidra til å ta oss videre på denne ferden, sier Seeberg Wettergreen.

Seeberg Wettergreen har en bachelor i internasjonal markedsføring fra Handelshøyskolen BI, og har tidligere vært markedssjef i OBOS Eiendom. Hun har også jobbet som rådgiver for konserndirektøren for boligutvutvikling i OBOS.

Benedikte Ekeli Elter.
Benedikte Ekeli Elter.

Benedikte Ekeli Elter er ansatt som senior financial controller. Hun kommer fra stillingen som senior controller i Hoegh Eiendom, der hun jobbet med prosjektoppfølging og var ressursperson for skatt og avgift.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver og bli kjent med nye kollegaer, sier Ekeli Elter.

Ekeli Elter er utdannet siviløkonom fra BI med spesialisering innen skatt og regnskap. Hun har også gjennomført en master i regnskap og revisjon og er statsautorisert revisor. Tidligere jobbet hun i Financial Service i PwC i fire år.

Mari Aspelund Hansen er ansatt som kunderådgiver i Ferd Eiendom. Hun kommer fra stillingen som prosjektleder for tilvalg i Solid Entreprenør og har jobbet på prosjekter som Vinslottet på Hasle Bygg 01.

Mari Aspelund Hansen.
Mari Aspelund Hansen.

– Jeg er opptatt av at boligkjøperne skal føle seg trygge og ivaretatt gjennom hele kundereisen og helt frem til overtagelse av bolig, sier Aspelund Hansen.

Fra tidligere har Aspelund Hansen erfaring som selger i kjøkkenbransjen og koordinator og prosjektleder innen forretningsrådgivning og programvare.

Aspelund Hansen er utdannet interiørkonsulent og har studert ved Norges Varehandelshøyskole.

Powered by Labrador CMS