SENTRALT HOTELL: Hotel Savoy i Universitetsgata 11.
SENTRALT HOTELL: Hotel Savoy i Universitetsgata 11.

Entra kjøper Hotel Savoy fra Petter Stordalen

Prisen er 185 millioner kroner og Entra vurderer å videreutvikle hotellet.

Publisert

Det er Petter Stordalens selskap Strawberry som nå har solgt hotelleiendommen på Tullin. Entra betaler 185 millioner kroner for å sikre seg eiendommen, som blir en del av selskapets strategiske satsing på Tullin.

– Hotel Savoy passer godt inn i Entras strategi for utvikling av en levende og aktiv bydel i Tullin-området. Vi ser frem til å kunne tilby et attraktivt overnattingsalternativ ved kurs- og konferanseaktiviteter i Rebel, eller for besøkende til leietakere i området. Gjennom en videreutvikling av Savoy, vil vi kunne tilby et forsterket kundetilbud ved at vi også har et hotell i porteføljen vår på Tullin, sier Sonja Horn, adm. direktør i Entra ASA.

Hotellet ligger rett ved Entras kontor- og utdanningsklynge på Tullin, like ved Karl Johans gate med nærhet til Oslos kulturliv og severdigheter. Entra har planer om å videreutvikle Savoy de nærmeste årene.

Hotellet har 93 rom og drives av Nordic Choice Hotels. Hotellet har også Restaurant Eik, Restaurant Fjord og Savoy Bar.

– Nordic Choice Hotels fortsetter samarbeidet som leietaker og skal se på muligheten for å utvikle hotellet til noe nytt, unikt og spennende i samarbeid med Entra, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Powered by Labrador CMS