FORNØYD: Ken Pedersen fra Møller Eiendom (tv), Hanna Lindland i Neowit og Cato Monrad i GSS er fornøyd med samarbeidet om den nye sikkerhetstjenesten.
FORNØYD: Ken Pedersen fra Møller Eiendom (tv), Hanna Lindland i Neowit og Cato Monrad i GSS er fornøyd med samarbeidet om den nye sikkerhetstjenesten.

Digitaliserer sikkerheten i byggene

Møller Eiendom går for en ny sikkerhetstjeneste som skal gi mer rasjonell drift av bygningsmassen.

Publisert

Det er sikkerhetsselskapet GSS og teknologiselskapet Neowit som har vunnet Møller Eiendoms kontrakt for sikkerhetsløsninger og kameraovervåkning.

– En standard vektertjeneste og sikkerhetsløsning blir ofte dyr og upresis. Den teknologibaserte og proaktive vektertjenesten muliggjør et nytt og mer effektivt opplegg for drift av byggene våre, sier teknisk forvalter i Møller Eiendom Ken Pedersen.

Selskapet skal installere skybaserte og selvlærende overvåkningskameraer og integrere vektertjenestene til byggene opp mot et felles kontrollrom for alle byggene på Harbitz Torg på Skøyen.

– Møller Eiendom har vært profesjonelle og grundige i sin innkjøpsprosess, og vi gleder oss til å levere Neowit produkter og tjenester til flere av Møller Eiendoms bygg, sier Key Account Manager Hanna Lindland i Neowit.

– Kamerateknologien er fremtidsrettet og muliggjør mer rasjonell drift av selve bygningsmassen. I dag kan vi ha flere uønskede alarmer på et bygg i løpet av en kveld. Det sier seg selv at dette er kostnadsbesparende for oss, sier Pedersen.

Daglig leder i GSS, Cato Monrad mener dette er et stort fremskritt for sikkerhetsselskapet.

– Teknologien gir nå vekterne muligheten til å være proaktive fremfor reaktive, noe som gir vekterne bedre kontroll over sikkerhet, vedlikehold og en mer meningsfylt arbeidshverdag. Vi synes det er gøy å levere videovegg som driftes av sikkerhets personell fra GSS med støtte fra hovedsentralen i selskapet, sier Monrad.

Powered by Labrador CMS