Gunnar Hernborg.

Ansatt som eiendomsdirektør i stiftelse

Gunnar Hernborg kommer fra stilling som prosjektdirektør hos GC Rieber Eiendom AS.

Publisert

– Vi er svært begeistret for ansettelsen, og ønsker Gunnar velkommen til vårt team. Hans kunnskap og erfaring innenfor eiendomsutvikling vil være viktig, og vil bidra til at vi fortsetter å vokse på en bærekraftig og innovativ måte, og kan være til stede i samfunnet for ulike sårbare grupper, uttaler Jørn-Henning Theis, administrerende direktør i Stiftelsen Diakonova Haraldsplass, i en pressemelding.

Stiftelsen er et resultat av en fusjon av stiftelsene Diakonova og Haraldsplass fra 1. januar 2024. Siden starten for Menighetssøsterhjemmet (Diakonova) i 1916, og Bergen Diakonissehjem (Haraldsplass Diakonale Stiftelse) i 1918 har Stiftelsen Diakonova Haraldsplass drevet omsorgsarbeid gjennom menighetssøster- og diakonisseutdanning, og gjennom drift av egne sykehusklinikker. Stiftelsen Diakonova Haraldsplass fremstår i dag som et moderne konsern med hovedvirksomheter innenfor høgskoleutdanning, sykehus, barnevern, eldreomsorg og psykiatri. 

Hernborg kommer fra stilling som prosjektdirektør hos GC Rieber Eiendom AS, og har en omfattende erfaring, kunnskap og ekspertise innen eiendomsutvikling og -forvaltning.

– Med en solid bakgrunn fra bransjen, og med en tung fagkompetanse, vil Gunnar Hernborg være en stor ressurs for stiftelsen. Stiftelsen er i en spennende fase med vekst og utvikling for å sikre gode tjenester for mennesker som har behov for disse på ulike måter, sier Theis.

Gunnar Hernborg uttrykker også stor entusiasme for stillingen.

– Jeg ser veldig frem til å starte i jobben og bidra med min kunnskap og erfaring for å fremme formålene til stiftelsen. Jeg er imponert over stiftelsens arbeid, og ikke minst tydeligheten i strategien om videre vekst og hvilken rolle eiendom spiller her. Og så gleder jeg meg til å bli kjent med alle nye kollegaer, sier Hernborg.

Powered by Labrador CMS