SØMLØST: Nå skal brukerne til Hildur Smaradottirs Defigo kunne bruke løsningen mer sømløst i lokalene.

Defigo utvider produktporteføljen

Smartleser og leasingmuligheter skal gi kundene til Defigo bedre brukeropplevelser og sikre at de slipper å binde opp kapitalen ved å investere i produktet up front.

Publisert

Defigo har slått seg opp som en av de ledende aktørene innenfor digitale adgangssystemer. Selskapet har allerede 40.000 brukere i Skandinavia, Tyskland og USA, og nå tilbyr CEO Hildur Smaradottir en sømløs adgang til hele bygget ved å integrere smart RFID-leser i Defigo-systemet, noe som gjør det mulig å åpne alle byggets dører med mobilapp og RFID nøkkelbrikke.

– Vi utvider produktporteføljen vår. Vi har integrert en smart RFID leser inn i Defigo systemet. Det innebærer at leietakerne kan bevege seg ennå mer sømløst i lokalene, sier Smaradottir til Estate Nyheter. 

Brukerne kan selv velge mellom nøkkelbrikke, adgangskort, eller mobiltelefon i kombinasjon med kode for å åpne byggets dører.

Leasing øker fleksibiliteten for kundene

– Vi utvider også med en ny forretningsmodell. Vi tilbyr nå leasing, slik at kunden slipper å binde opp kapitalen. Leasing gjør det veldig enkelt å digitalisere adgang i bygget, spesielt for de som driver med næringsleie, sier Smaradottir.

Hun forteller at Defigo også har jobbet mye med å synliggjøre hvordan digitalisering av adgangen til kontor- og boligbygg gir god effekt på kutt i klimautslippene. Når kundene velger Defigos løsning i stedet for et tradisjonelt adgangssystem, unngår kundene bruk av kobberkabler. I tillegg reduseres behovet for transport forbundet med adgang betydelig, blant annet i forbindelse med redusert behov for reparasjons- og vedlikeholdsaktiviteter. Et samarbeid med Climate Point har kvantifisert hvor mye CO2 kundene sparer årlig ved å bruke selskapets digitale løsninger.

– Vi reduserer bruken av CO2 med opptil 2 tonn per system per år. I ett bygg med tre til fire systemer kan det fort bli 6 til 8 tonn CO2 som spares hvert år, sier Smaradottir og legger til at selskapet jobber videre med Climate Point på kvantifisering av klimabesparelser, for eksempel i forbindelse med system produksjon.

Powered by Labrador CMS