Dæhlie-smell på Sjusjøen

Publisert Sist oppdatert

Etter tre års innsats, gir driverne av Sjusjøen Høyfjellshotell nå opp å drive hotellet videre. Dette skriver Ringsaker Blad.

Konkurs nummer to– Vi klarer ikke å tjene nok penger på driften. Det skyldes for det første at vi ikke klarer å få noe besøk på sommeren pluss at hotellet er dårlig og for markedet et produkt som er ikke bra nok. Det er forfallent, og må rehabiliteres mer enn det eierne har gjort til nå, sier Kasper Bendtsen Nielsen til avisen.

Les også: – Et dødt marked

Les også: Fra hotell til hytte

Han har drevet Sjusjøen Høyfjellshotell sammen med Frank Helle. Frem til i sommer drev Helle og Nielsen også Dovrefjell Hotell, inntil det gikk konkurs.

Dæhlie inn som eierEier av Sjusjøen Høyfjellshotell er selskapet Sjusjøen Utvikling AS, som kjøpte bygget i 2010. Sjusjøen Utvikling AS eies av Gjøvik Eiendom, Åge Skinstad, Bjørn Dæhlie og Brede Kjeldsberg.

Les også: Dæhlie går for leiligheter

– Dette er nytt også for oss og vi har ikke rukket å styrebehandle det. Vi har tre muligheter. Vi kan få nye drivere på hotellet, vi kan selge hotellet eller vi kan utvikle det hele videre. Det er mange måter å kunne utvikle det videre på, sier Åge Skinstad til Ringerikes Blad.

Han opplyser at driverne opprinnelig inngikk en 5+5 års leieavtale med Sjusjøen Utvikling AS.

Les også: Solid i Sogn

Les også: God hotellsommer på Sørlandet

Powered by Labrador CMS