DIGITAL: – Vi skal koble sammen mennesker, tjenester og ressurser, sier daglig leder Hege Skjelbred Hatlemark

Construction City går for Life@work 

Avtalen legger til grunn en videre utvikling og tilpasning av deres proptech-løsning

Publisert

Construction City samler sin digitale kundereise i tjenesteplattformen til Life@work. Løsningen knyttes også opp til alle fagsystemene slik at både drift og brukeropplevelsen blir sømløs ifølge en pressemelding.

– Løsningen deres passer meget godt inn med våre ambisjoner for både brukeropplevelsen hos leietakerne og forvaltningen av bygget. Vi skal koble sammen mennesker, tjenester og ressurser for å optimalisere arbeidsplassopplevelsen. Nå får vi skreddersydd en digital tjenesteplattform som vil sikre bedre flyt i arbeidshverdagen for alle som skal bruke bygget, sier daglig leder Hege Skjelbred Hatlemark i Construction City Eiendom blant annet.

PROPTECH: Markedssjef Frode Aardal og administrerende direktør Atle Olsen og i Life@work.

Proptechselskap Life@Work, som er eid av det Smedvig-kontrollerte teknologiselskapet Veni og investeringsselskapet Herfo, har utviklet en digitalplattform som knytter sammen alle tjenestene for brukerne av et bygg. 

Avtalen legger til grunn en videre utvikling og tilpasning av proptech-løsningen. Blant elementene som kobles sammen i en felles plattform er for eksempel adgangskontroll, personalrestaurantene, parkering, booking og bestillinger til blant annet møteromssenteret, service og tjenester tilgjengelig i bygget, drifts- og forvaltningssystemer samt eventuelle eksterne tjenester.

– Construction City er et stort bygg med et rikt innhold av muligheter, som også skal reflekteres i tjenesteplattformen. Løsningen vår bygger på en arkitektur som kan knytte mange fagsystemer sammen. Det fungerer også som en digital plattform for kommunikasjon mellom gårdeier, brukere og leietaker, sier daglig leder Atle Olsen i Life@work blant annet.

Powered by Labrador CMS