Transaksjon:

SELGER: Stein Erik Hagen selger eiendommer i Kvadraturen.

Malling kjøper enda en Kvadraturen-eiendom av Stein Erik Hagen

Malling & Co Investment har kjøpt Kongens gate 12 av Canica.

Publisert Sist oppdatert

Bare dager etter å ha kjøpt hjørneeiendommen Kirkegata 5 fra Stein Erik Hagens investeringsselskap Canica, slår Malling & Co Investments til igjen. Denne gangen tilrettelegger Malling & Co Investments for kjøpet av Kongens gate 12 fra Canica. Det nyetablerte fondet Malling & Co Vekst blir største eier i prosjektet.

– Vi er meget godt fornøyde med kjøpet av Kongens gate 12. Det er investert betydelig i bygget de senere år, og med et sterkt leiemarked, korte leiekontrakter og lave leienivåer ser vi vesentlig oppsidepotensial i denne eiendommen. Prosjektet passer således godt inn i vår strategi om å kjøpe sentrale eiendommer med ulike muligheter for verdioptimaliserende tiltak, sier Torjus Mykland, Partner og Leder for Transaksjon i Malling & Co Property Partners.

Kongens gate 12 ligger sentralt i Kvadraturen i Oslo og er et kontorbygg med et samlet areal på 3.400 kvadratmeter fordelt på seks etasjer. Akershus Eiendom var megler i transaksjonen. Selgers juridiske rådgiver var Schjødt, mens kjøpers rådgivere var Thommessen, Crowe og BER.

Powered by Labrador CMS