NYTT KJØP: Landskaugveien 33 i Enebakk blir en del av Bulk-porteføljen.

Bulk med nytt kjøp i Enebakk

Bulk Industrial Real Estate AS har kjøpt nok en eiendom i Enebakk, tilrettelagt av Malling & Co Property Partners.

Publisert Sist oppdatert

Landskaugveien 33 har et bygningsareal på 4.000 kvadratmeter og tomt på 25.900 kvadratmeter. Eiendommen føyer seg inn i en stor eiendomsportefølje som Bulk besitter i Enebakk, og ligger strategisk plassert med kort avstand til Oslo, og ferdselsårene inn og ut av byen. Området er et satsningsområde for Enebakk kommune, som er næringsvennlige, fremoverlente og har et godt samarbeid med Bulk.

Bulk sin strategi innen logistikk- og industrieiendom har tidligere i hovedsak fokusert på utvikling. Ferdigstilte prosjekter har blitt solgt til leietaker eller finansielle investorer, eller har blitt forvaltet av Bulk selv. Fremover vil Bulk nå komplementere utviklingsposisjonen med oppbygging og aktiv forvaltning av en rendyrket logistikk- og industriportefølje. Strategiske oppkjøp av eksisterende bygg er en del av en endret kurs for selskapet.

– Vi forventer å gjøre flere strategiske oppkjøp fremover. I kombinasjon med fortsatt høy takt på nyutvikling vil denne type oppkjøp bidra til å styrke Bulk som en ledende aktør innen lager-, logistikk- og industrieiendom. Ikke bare innen utvikling, men også med tanke på forvaltning av en rendyrket og stor portefølje», sier EVP Nina Hage i Bulk Industrial Real Estate

– Vi er svært godt fornøyde med kjøpet av Landskaugveien 33. Bulk besitter allerede en stor eiendomsmasse gjennom Bulk Park Enebakk, nærmere 500 mål med næringsareal, og Landskaugveien føyer seg således inn et strategisk satsningsområde for oss. Vi har stor tro på beliggenheten, og sammen med kommunen og andre samarbeidspartnere skal vi utvikle næringsparken videre. Størrelsen gir eiendommen mange muligheter, men foreløpig tar vi imot kontantstrøm fra en attraktiv leietaker», avslutter Hage.

Dagens leietaker er BNS som er Nordens ledende leverandør av containere. Det er Malling & Co Property Partners har tilrettelagt kjøpet for Bulk Industrial Real Estate. Newsec har vært selgers rådgiver i transaksjonen.

Powered by Labrador CMS