TOMTEKJØP: - Vi er godt fornøyde med å ha sikret oss ytterligere arealer for videre vekst, sier Nina Hage i Bulk.
TOMTEKJØP: - Vi er godt fornøyde med å ha sikret oss ytterligere arealer for videre vekst, sier Nina Hage i Bulk.

Bulk kjøper tomt i Vestby

Det er Vestby kommune som selger den 223 mål store tomta.

Publisert Sist oppdatert

- Vi har lang erfaring med eiendomsutvikling i Vestby kommune og stedet er fortsatt et svært attraktiv sted for lager- og logistikkbygg, sier Nina Hage som er leder for Bulk Industrial Real Estate.

Tomta i Vestby Næringstomt ligger langs E6 sør for Oslo i et etablert knutepunkt for logistikk- og lager. Før Bulk tar overtar skal kommunen ferdigstille reguleringen. Endelig pris vil avhenge av netto næringsareal som er tilgjengelig etter regulering, ifølge en pressemelding.

Store på logistikk

- Vestby er et av de mest attraktive områdene for eiendom innenfor vår nisje og vi opplever stor interesse fra våre kunder etter lager- og logistikkbygg der. Vi er godt fornøyde med å ha sikret oss ytterligere arealer for videre vekst, særlig i dagens marked som preges av stor konkurranse om de beste tomtene, påpeker Hage.

Bulk kjøpte sin første tomt i Vestby allerede i 2008. Selskapet har siden da utviklet, eller har under oppføring, logistikkbygg på 122.000 kvadratmeter der. De har nå nesten 400.000 kvadratmeter fordelt på fire tomteområder i næringsparken.

Powered by Labrador CMS