BYGGET I 2019: Storemyra 200 sto ferdig i 2019.
BYGGET I 2019: Storemyra 200 sto ferdig i 2019.

Børsfersking kjøper for 285 mill.

Børsnoterte KMC Properties har kjøpt en industrieiendom på Mongstad av Ragde Eiendom for 285 millioner kroner.

Publisert

KMC Properties, som kom på børs etter en reversal takeover av Storm Real Estate, har en diversifisert portefølje med industri- og logistikkeiendommer i Norden og Nederland. Nå blar selskapet opp 285 millioner kroner for en industrieiendom med adressen Storemyra 200 på Mongstad. Yielden er 7,7 prosent.

Eiendommen har et samlet areal på 10.734 kvadratmeter bygningsmasse og en tomt på 62.091 kvadratmeter. Den er leid ut på en triple net leieavtale, som innebærer at leietaker står for alt av kostnader forbundet med eiendommen, i 12 år fremover til PSW Technology. I tillegg har leietaker en opsjon på ytterligere ti års forlengelse.

Det er Ragde Eiendom som selger eiendommen.

– Vi fortsetter å levere på vår ambisiøse vekststrategi. Dette kjøpet treffer på alle våre kjøpskriterier: det er et moderne anlegg, strategisk beliggende midt i et pulserende industricluster, med en solid motpart på en langsiktig leieavtale med triple net barehouse betingelser. Eiendommen har et stort område som kan utviklet, som åpner for ytterligere muligheter i et voksende industriområde som nå huser mer enn 100 selskaper og 3.000 arbeidere, sier Liv Malvik, CEO i KMC Properties.

Powered by Labrador CMS