Karriere:

TIL FAGERSTAD: Silje Strøm er ansatt i Fagerstad.

Blir by- og områdeutvikler i Fagerstad

Silje Strøm går til Fagerstad hvor hun skal jobbe i tidligfase med byutviklingsprosjekter.

Publisert

– Da Karen Marie Vasli ble daglig leder i Fagerstad og ville ha meg med på laget, var jeg klar. Nå er det ni år siden sist vi jobbet sammen, vi er mer modne, mer erfarne og det er enda mer utfordrende i vår bransje, sier Silje Strøm om den nye jobben.

Hun mener FagerStad, som eies av Arnstein og Siri Granlie, gir et veldig spennende handlingsrom innenfor bolig- og næringsutvikling.

– Eiere er alltid viktig, Arnstein og Siri får meg til å føle meg som hjemme. Jeg skal jobbe i tidligfase med byutviklingsprosjekter og det gleder jeg meg til. Rødtvet, Kalbakken og Vinderen er noen av områdene som står for tur.

Silje Strøm begynte i eiendomsbransjen i Urbanium i 2004 og jobbet da sammen med den nye Fagerstad-sjefen Karen Marie Vasli.

– Vi bygget prosjekter og overleverte i overkant av 1.000 boliger sammen på Stabekk, Høvik, Asker, Munkerud, Grünerløkka, Ensjø og ikke minst Sørenga. Espen Pay var en god læremester og vi jobbet tett. Det var utrolig gøy og vi skapte store verdier sammen helt frem til 2013, da jeg begynte i Ferd.

Powered by Labrador CMS