VIL LEIE: Siren Grønhaug i Lerøy Seafood Group forteller at det ligger forretningsmessige vurderinger bak at de nå har solgt eiendommen i Sandviken. (Foto: Lerøy Seafood Group)
VIL LEIE: Siren Grønhaug i Lerøy Seafood Group forteller at det ligger forretningsmessige vurderinger bak at de nå har solgt eiendommen i Sandviken. (Foto: Lerøy Seafood Group)

Vil heller leie enn å eie

Som en attraktiv leietaker kom Lerøy Seafood Group frem til at de heller ville leie enn å eie.

Publisert Sist oppdatert

Med bakgrunn i markedsutviklingen for næringseiendom samt Lerøy sin attraktivitet som leietaker er vi overbevist om at det skal være mulig å få attraktive, moderne og hensiktsmessige lokaler for vårt hovedkontor, sier prosjektleder i Lerøy Seafood Group, Siren Grønhaug.
Salget av eiendommen i Sandviken medfører med andre ord at selskapet nå på i markedet for å leie lokaler. Når og hvor mye vil ikke Grønhaug si noe om.
– Foreløpig sitter vi godt i de lokalene vi har. Vi er ikke aktivt ute og leter ennå, men dersom det er noen som mener at de har noe som passer for oss, så får de ta kontakt, sier hun.

Planen var at det nye kontorbygget i Sandviken skulle bli på cirka 17.500 kvadratmeter, inkludert parkering. Det er med andre ord en stor aktør som etter hvert vil komme i leiemarkedet. De er så store at de kan gå i reelle leieprisforhandlinger med huseierne. Uansett vil dette være en leietaker mange av byens største huseiere vil slåss om å få kloen i.
– Lerøy fikk nå et godt tilbud på eiendommen fra en seriøs aktør i eiendomsbransjen, og som nå får muligheten til å utvikle området i en helhetlig plan fra Gamle Bergen og til Sandviken Brygge. Det ble derfor en forretningsmessig vurdering for Lerøy om man skulle selge eller ikke, sier Grønhaug.

Les også:
Leroy Seafood Group legged nybygget på is

Har bare 1,5 prosent ledig

Powered by Labrador CMS