NYTT: Snart blir det atter matservering i Kranen.
Foto: GC Rieber
Nå blir det liv, lys og mat i Kranen igjen
I snart ett år har Kranen i Solheimsviken stått tom, men om litt skal stedet myldre.
– Vi er glade for å kunne annonsere at Kim Fagerheim, som har åpnet en Numero Uno Pizza på Marineholmen, nå åpner sin andre restaurant – i Kranen. Etter å ha blitt betatt av pizzaen i Italia, bestemte han seg for å satse på dette konseptet, og han har fått en svært positiv mottakelse etter at de åpnet i BI-bygget på Marineholmen, sier GC Rieber Eiendoms markedsdirektør Øyvind Ramberg i en pressemelding.
– Vi har fått utrolig god respons, og da muligheten for å åpne i Kranen kom, var det ingen tvil, påpeker Fagerheim.
Kranen er et historisk landemerke som har huset ulike virksomheter, og fra i sommer blir det byens nyeste pizzasted. GC Rieder har jobbet mye for å finne en langsiktig løsning for lokalet, og har nå signert en leieavtale.
– Vi ønsker å gi folk som ønsker å satse en sjanse, og håper dette blir en suksess for både Uno, byen og vårt nærmiljø, poengterer Ramberg.
Fagerheim håper på åpning i juni og har dessuten planer om flere avdelinger i Bergen og andre norske byer.
Kranen er et minne fra tidligere tider og ble bygget i 2004 som et symbol på den historiske verftsaktiviteten i Solheimsviken. Bygget består av en sokkel og kranen over som er bygget etter tegninger fra de opprinnelige kranene i verftsområdet.