7 MILL. I LEIE: Etter meglers vurdering burde markedsleie være på nærmere 7 millioner kroner.
7 MILL. I LEIE: Etter meglers vurdering burde markedsleie være på nærmere 7 millioner kroner.

Ber om 165 millioner for bygård i Oslo

Boliggården rommer 48 leiligheter, og har potensial for økte leieinntekter.

Publisert

– Det er ganske unikt å kunne kjøpe nærmere 50 leiligheter i én og samme gård. Det er i tillegg 37 parkeringsplasser på tomten. Dette er en virkelig flott og solid eiendom i teglstein og betong fra 1936. Gården er godt holdt med nyere vinduer, dører med mer, sier Anders Langtind i PrivatMegleren Ullevål, som har fått oppdraget med å selge eiendommen.

De totale leieinntektene er i dag på 5,6 millioner kroner, som gir en yield på 3,5 prosent. Ifølge Langtind er det absolutt et potensial for å heve disse til et mer markedsmessig nivå.

– Markedsleiene burde etter min vurdering vært nærmere 7 millioner kroner, påpeker han.

Boliggården har adresse Båhusveien 2 - 4 - 6 – 8 på Sinsen i bydel Grünerløkka, like ved Torshovdalen. Det er et godt utvalg av dagligvarehandler i nærområdet, samt flere restauranter og kafeer. Det tar ca. 5 minutter å gå ned til Carl Berner, hvor det er både SATS treningssenter og vinmonopol. Det tar ca. 20 minutter å gå ned til Birkelunden.

Gården har fire etasjer pluss kjeller, som er uinnredet med bodareal. Det er 4 trappeløp og 12 leiligheter i hver etasje.

Eiendommen er fullt utleid med 47 løpende leieforhold, men unntak av 1 leilighet som står tom (leietaker flytter ut i juni). I prospektet gjøres det oppmerksom på at 2 av leieforholdene er tidsubestemte. Kjøper må selv reforhandle disse avtalene, og overtar alt ansvar og risiko tilknyttet dette.

Overdragelsen gjelder salg av samtlige aksjer i selskapet Nye Båhusveien 2 8 AS.

Powered by Labrador CMS