Karriere:

KVALITETSBOLIGER: Baard Schumann, Anniken Moe Dovran og Filip Åkerholt har ambisjoner om å tilføre nye kvalitetsboliger i et presset utleiemarked.
KVALITETSBOLIGER: Baard Schumann, Anniken Moe Dovran og Filip Åkerholt har ambisjoner om å tilføre nye kvalitetsboliger i et presset utleiemarked.

Baard Schumann-selskap ansetter utleieteam

- Vi ønsket oss et fremoverlent team, sier Baard Schumann, som har med seg en rekke kjente investorer på eiersiden i Quality Living.

Publisert Sist oppdatert

I desember 2020 ble det kjent at OBOS hadde solgt 182 leiligheter på Ulven i Oslo til eiendomsselskapet Quality Living Residential AS for 936 millioner kroner. Da hadde byggingen av prosjektet Ulven Vest nylig startet.

Nå er leilighetene i ferd med å ferdigstilles, og selskapet har fått på plass et eiendomsteam bestående av Anniken Moe Dovran og Filip Åkerholt.

- Vi ønsket oss et fremoverlent team, som har lyst til å prestere og som synes det er en spennende utfordring å være med å bygge opp et nytt boligutleieselskap. Quality Living satser bare på nye boliger med god kvalitet og nærhet til offentlig kommunikasjon, sier selskapets styreleder, Baard Schumann.

Illustrasjonen viser gårdsrommet på Ulven.
Illustrasjonen viser gårdsrommet på Ulven.

Moe Dovran kommer fra stillingen som eiendomsmegler i DNB Eiendom, mens Åkerholt er nyutdannet fra Handelshøyskolen BI. Sistnevnte har de siste årene også jobbet for Estate Kunnskap, hvor han har bidratt til teamet som arrangerer kurs og konferanser.

- Det er spennende å få muligheten til å jobbe med store boligutleieprosjekter i et marked hvor behovet er så stort. Sånn sett er nok timingen fantastisk, sier Åkerholt, som er assisterende utleiesjef.

Per i dag har Quality Living 300 leiligheter som skal leies ut de neste 9-12 månedene på Ulven og Brattlikollen i Oslo.

- Vi ser frem til å være med på å tilføre nye kvalitetsboliger til et utleiemarked hvor tilbudssiden er altfor dårlig, og mange av de eksisterende boligene er av varierende kvalitet, sier utleiesjef Moe Dovran.

Da Baard Schumann etablerte Quality Living, fikk han med seg blant andre Oslo Pensjonsforsikring, Baumann-familien, Wenaas Kapital, Eidissen Consult, Jon Strand, Lasse Røsnes og Morten Astrup på eiersiden.

Powered by Labrador CMS