Avvikler Viken Næringsmegling

Publisert Sist oppdatert

– Da jeg møtte Basale fikk jeg gåsehud, sier Jørn Eilif Rasmussen, i forbindelse med at han nå skifter jobb til Basale Næringsmegling.

Den erfarne næringsmegleren, som har spesialisert seg på tyngre oppdrag, var ikke tvil da muligheten bød seg.

Les også: Newsec styrker staben

Les også: Ny Oxer-sjef

Les også: Her er nesten alle ansatte byttet ut

«McKinsey» på eiendom– Jeg har alltid sagt at det finnes ikke noe «McKinsey» på eiendom, men nå er jeg ikke så sikker lenger. Basale er noe helt annet jeg forestilte meg. Dette er et selskap med 200 eiendomsspesialister med høy tverrfaglig kompetanse og klare ambisjoner om vekst, særlig innenfor rådgivning, sier Rasmussen.

Rasmussen sier han en stund har vært på utkikk etter et større miljø, etter ti år med egen virksomhet i Viken Næringsmegling. I løpet av de senere årene har han blant annet løst Eiksveien 110 for Fram Eiendom, (Tvenge), Mariesvei 20 for Deutsche Bank og Båt 1-bygget  i Larvik for Ragde Eiendom.

Les også: Ny Entra-direktør

Les også: Ny Selvaag-topp

– Jeg gleder meg il å ta fatt på jobben med å synliggjøre Basale Næringsmegling med vekt på innhenting av nye eksterne oppdrag – både utleie og transaksjon.  Det blir altså mye den samme jobben som tidligere, men med et helt annet apparat i ryggen.

Allerede i gangSelv om han starter først i august, er han allerede i gang med et prosjekt i Basale Regi for Urbanium i Ås sentrum, der det skal leies ut noen tusen kvadratmeter forretnings- og kontorlokaler.

Les også: Efskin starter for seg selv

Les også: Hanevold ny Peab-sjef

Jørn Eilif Rasmussen har tidligere fem års erfaring som salgsansvarlig og senere Norges-ansvarlig for Regus, og syv års erfaring som megler i Norsk Næringsmegling (Uniongruppen).

Powered by Labrador CMS