TIL ABP: Bendik Skaslien tiltrer stillingen som COO i Asset Buyout Partners i februar 2024.

Han blir ny COO i Asset Buyout Partners

Bendik Skaslien er ansatt som ny Chief Operating Officer i Asset Buyout Partners.

Publisert

Eiendomsselskapet, som fokuserer på såkalt virksomhetskritisk eiendom og infrastruktur i energi- og maritime klynger, er ett av Norges største eiendomsselskaper, med 435.000 kvadratmeter industrieiendom og eierskap i 6 millioner kvadratmeter tomter og infrastruktur.

– Vi er veldig glade for å kunne ønske Bendik velkommen til ABP. Han har en unik kombinasjon av lang erfaring fra eiendomsbransjen, ledererfaring, kreativitet og gjennomføringsevne. Vi gleder oss til å få Bendik med på laget som skal videreutvikle ABP til å bli det foretrukne eiendomsselskapet innenfor vårt segment, sier William W. Wittusen, CEO i ABP.

Bendik Skaslien (53) kommer fra rollen som partner i eiendomsrådgivningsselskapet Amstrat, som han var med på å starte i 2017. Han har mer enn 22 års erfaring fra eiendomsbransjen, blant annet fra stillinger som eiendomsdirektør i Newsec Asset Management, eiendomssjef og markedssjef i DNB Næringseiendom / Vital Eiendom, næringsforvalter i HNF (nå Basale) og forretningsfører i OBOS Eiendomsforvaltning. Skaslien er Cand. Jur fra UiO.

Powered by Labrador CMS