THE EDGE: Pellerin vil satse mer på turisme og blir eneeier av hotellet.

Aspelin Ramm selger til Pellerin

Aspelin Ramm har solgt sin halvdel av Clarion Hotel The Edge til Pellerin, som blir heleier av hotellet i Tromsø.

Publisert Sist oppdatert

– Hotellet er ferdig utviklet for 10 år siden og ligger utenfor vårt geografiske nedslagsfelt, så salget er en naturlig konsekvens av justeringer vi gjør i porteføljen vår. Kapitalen vi får tilført bidrar til at vi kan jobbe enda mer med det vi er best på, nemlig utvikling. Vi har en fantastisk organisasjon med høy kompetanse, som er stolte av det vi har skapt – og som vil skape mer, sier Ida Aall Gram, administrerende direktør i Aspelin Ramm.

Clarion Hotel The Edge, som har vært eid 50/50 av Aspelin Ramm og Pellerin, er Tromsøs største kongress- og konferansehotell, med 13 etasjer og 290 rom. Hotellet, som sto ferdig i 2014, er blitt et landemerke i byen og mottok Cityprisen Nord i 2017.

Ida Aall Gram og Roar Dons.

– Vi har hatt en flott reise sammen med Aspelin Ramm. De var den avgjørende partneren som bidro til at vi sammen fikk realisert hotellprosjektet. Det er troen på en fortsatt god utvikling innen reiselivet i Tromsø som er den viktige driveren bak oppkjøpet. Vi er blitt glade i hotellet, og vi vil satse mer på reiseliv i tida som kommer. I fjor åpnet hotellet Skaret i Pellerin-kvartalet i Storgata og ytterligere et hotell er under planlegging ved Pellerin-bryggene i indre havn, sier Roar Dons, eier og styreleder i Pellerin.

– Vi takker for et godt samarbeid og ønsker Pellerin lykke til videre med både The Edge og øvrig utvikling av Tromsø, sier administrerende direktør Ida Aall Gram i Aspelin Ramm.

Newsec har vært megler i transaksjonen og Advokatfirmaet Thommessen har vært selgers juridiske rådgiver.

Powered by Labrador CMS