ASPELIN RAMM SELGER: Bonum kjøper stjerneeiendom ved siden av det kjente hotellet The Thief. Foto Finn Ståle Felberg

Bonum kjøper nabogården til The Thief på Tjuvholmen

Bonum med partnere har nylig inngått en avtale med Aspelin Ramm om en bygård på Tjuvholmen.

Publisert Sist oppdatert

Investeringen omfatter 38 leiligheter i en bygård sentralt på Tjuvholmen, vegg i vegg med hotellet The Thief. 

– Tidligere eier har sammen med Selvaag gjort en virkelig forbilledlig jobb med utviklingen av Tjuvholmen, og området blir i våre øyne bare mer og mer attraktivt. Investeringen innebærer en god mulighet for oss til å bruke vår kompetanse innenfor renovering og salgsekspertise til å jobbe ut merverdier, sier Anders Bakken Eriksen, administrerende direktør i Bonum. 

Eiendommen overtas i løpet av inneværende år. Aspelin Ramm har eid bygget siden oppføringsåret i 2013. Bonum planlegger å modernisere leilighetene. 

 – Vi ser frem til å bringe enhetene opp til standarden beliggenheten fortjener, og tilby fremtidige eiere en stadig knappere mulighet til å eie egen bolig i Tjuvholmens pulserende bomiljø. Vi planlegger også å tilby markedet noen sjeldent pene enheter oppover i etasjene, så her er det bare å følge med, påpeker Bakken Erikesen. 

Fornøyd selger 

– Som de fleste andre jobber vi aktivt med porteføljen og i dagens marked tar vi en ekstra runde på om vi er rett eier videre – eller om annen bruk av kapitalen og kompetansen gir større verdier fremover. Utleie av leiligheter inngår ikke i vår strategi, så vi er godt fornøyde med denne transaksjonen, sier Mona Aarebrot, direktør for eiendom og marked i Aspelin Ramm. 

Advokatfirmaet Thommessen var juridisk rådgiver for selger og Akershus Eiendom har bistått som megler. Kjøpesum i transaksjonen er konfidensiell.

Powered by Labrador CMS