Åpner kontor i Danmark

Publisert Sist oppdatert

I følge administrerende direktør Hilmar Auran har omsetningen for konsernet vokst med nesten 20 prosent siden i fjor.

– Vi har blant annet utvidet med et kjøp av Portal Eiendomsforvaltning i Nord-Norge. I tillegg opplever vi god vekst på både eksisterende kunder og nye kunder. Vi har også etablert oss i Danmark, med Basale Danmark Aps som nå er oppe og står.

Les også: Vokser på rågivning

Nye avtaler i Norge– Vi har passert 210 ansatte og har en ambisjon om å vokse mere ut i fra de oppdragene vi har fått og er på vei til å få. Vi har blant annet fått inn en avtale med Sintef om å forvalte alle deres eiendommer i Norge. Det er et stort oppdrag for oss. I tillegg har vi fornyet avtalen med Fortin og signert en to-års avtale på forvaltning av deres eiendommer. Vi har også signert en ny og utvidet avtale med DNB Næringseiendom på forvaltningen av noen av deres bygg, sier Auran.

Les også: Stokker om i ledelsen

Les også: Kjøper seg større

Etablert i DanmarkForeløpig har Basale fem bygg til forvaltning i Danmark, og selskapet er nå i ferd med å ansette en person til å lede satsingen som inntil videre styres fra Norge.

– Her skal vi bygge sten for sten. Vi skal bygge organisk og vi har ambisjoner om at vi veldig snart har et leveranseapparat og en leveranseevne som gjør at vi kan håndtere de eiendommene våre eksisterende kunder utfordrer oss på. Det er der vi starter, så får vi se om vi kan begynne å bearbeide det danske markedet etter hvert, sier Auran før han legger til:

– Nå kan vi med rette kalle oss en skandinavisk aktør.

Les også: Niam kjøper mer i Danmark

Les også: Petter Stordalen gjør comeback i Danmark

Les også: Storm Real Estate vil kaste ledelsen i dansk selskap

Powered by Labrador CMS