ØKER STABEN: Stig Bech, CEO i Solon Eiendom.(Foto: CF-Wesenberg/Kolonihaven.no)

Nå ansetter han mange nye i Solon Eiendom

- Flere prosjekter og økt tomtebank har medført behov for offensiv rekruttering, sier Solon-sjef Stig Bech.

Publisert Sist oppdatert

Solon Eiendom ASA har den siste perioden gjort flere større tomtekjøp, blant annet av Icopal-eiendommen ved Fjellhamar Stasjon. Det har gitt behov for flere medarbeidere. CEO Stig Bech har følgende å rapportere hva angår mannskapssiden:

SIVILINGENIØR: Thomas Magnussen.

– Vi har fortsatt en nøktern bemanning, med noe over 20 personer i den sentrale staben i Oslo. Men vi vokser, og fortsetter slik sett en planlagt organisk vekst, der vi hele tiden sørger for at de nye som kommer identifiserer seg med vår enkle filosofi om å bygge høy kvalitet på de beste tomtene, sier Bech.

LES OGSÅ: Fredensborg girer opp med nye medarbeidere

– Siden nyttår har vi ansatt flere prosjektledere og ingeniører, alle med lang erfaring. Den første som startet opp var sivilingeniør Thomas Magnussen som kom til oss fra Solid Entreprenør, han har fått følge av sivilingeniør Arve Aslaksen.

ADVOKAT: Jannike Nilsen.

Aslaksen kommer fra stillingen som prosjektsjef i Aberdeen Asset Management og starter i Solon nærmere sommeren.

Teamet blir i løpet av våren styrket ytterligere med advokat Jannike Nilsen fra Føyen Torkildsen (og PBE) – som lenge har vært ansett som en av Oslos beste reguleringsadvokater.

LES OGSÅ: Eiendomsspesialist til Hammervoll Pind

– Jeg har brukt litt tid i starten på å se om det er særlige områder der vi har ekstra stort behov for kompetansestyrking. Et slikt område er utbyggingsavtaler og infrastruktur. Vi satser på en svært tett og god dialog med kommunene der vi har reguleringssaker. Med slike avtaler må utbyggere og kommunen hjelpe hverandre til å gjøre hverandre gode.

SIVILINGENIØR: Arve Aslaksen.

– Til høsten får vi inn hos oss en førsteklasses infrastrukturekspert, som primært vil ha den type avtaler som sitt virkeområde, sier Bech.

DAGLIG LEDER SOLON FRITID: Kjetil Tofthagen.

– Jeg vil også nevne vår utmerkede daglig leder i nystiftede Solon Fritid – Kjetil Tofthagen, som jobber med våre prosjekter på fjellet.

– Kjetil kom fra Gjelsten-systemet på nyåret, og kan det som bør kunnes om fritidsleiligheter og alpinanlegg.

LES OGSÅ: Stor-Oslo Eiendom styrker ledergruppen

– Og sist men ikke minst har jeg vært så heldig å få med meg min høyre hånd fra BAHR – Randi Reitan Eklund – som startet opp som kontorleder hos oss nå i mars.

KONTORLEDER: Randi Reitan Eklund.

– Når man setter denne gjengen sammen med den etablerte staben, så blir det bra – veldig bra, avslutter Stig Bech.

Powered by Labrador CMS