Transaksjoner

Kjøper Stovner Politistasjon

Bonum blar opp 80 millioner kroner for eiendommen som huser Stovner Politistasjon.

Stovner politistasjon har fått nye eiere. Foto: Wikimedia/Chell Hill. Lisens: CC BY-SA 3.0
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det er Entra som nå har solgt Aasta Hansens vei 10 til boligutvikleren Bonum. Ifølge en børsmelding fra Entra ble eiendommen solgt for 80 millioner kroner, noe som er 20 prosent over verdivurderingen fra 3. kvartal.

– Vi ser frem til å ta over en fin og veldrevet eiendom fra Entra i samarbeid med Daimyo Eiendom. Vi har langsiktige perspektiver i våre investeringer, og har stor tro på at bydeler som denne i Oslo øst vil få seg et løft i årene som kommer. Eiendommen har mange muligheter for utvikling – i første omgang ligger fokuset på å sørge for gode driftsvilkår for dagens leietakere, sier Anders Eriksen, partner og akkvisisjonssjef i Bonum.

Eiendommen er leid ut til Politiet, som er ute med et søk etter nye lokaler. De har ennå ikke bestemt seg for om de vil bli i Aasta Hansens vei 10 eller flytte.

– Eiendommen har en fem måls tomt som ligger like ved t-banen og et handelssenter. Den har gode muligheter for utvikling, sier leder for transaksjonsavdelingen i Newsec, Håkon Styrvold.

Det var Newsec som var Entras rådgiver i salget. Ansvarlig megler Andreas Haugen forteller om stor interesse for eiendommen.

– Vi hadde veldig mange som så på caset og mange som var på visning. Det var også mange forskjellige type investorer, som vurderte bruk mot bolig, kontor og helse/omsorg, sier Haugen.

Vi merker en generell trend i 2018 at mange av eiendomsaktørene søker utviklingseiendommer. De er en økt kreativitet og flere miljøer som ser på forskjellige muligheter for eiendommene, sier partner og leder for transaksjoner i Newsec, Håkon Styrvold.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

130 boliger for 290 millioner kroner
Aktuelt
Fortetter for 550 millioner – i første omgang (+)
Bolig
Nå blir det forbudt å selge boligen «som den er»
Juss
Styrker eiendomsutviklingen etter et godt år
Karriere
Ny sjef i Fazer Food Services
Karriere
Se alle pluss saker
Betaler godt for boligeiendom i rød støysone i Bærum
Utvikling
Blå Kors med store planer i Oslo sentrum (+)
Utvikling
Ung i Næringseiendom Årets navn
Play
Vegvesenet sinker kjempeprosjekt (+)
Bolig