Hasle Torg har årlige netto leieinntekter på 12,5 millioner kroner.

Hasle Torg er solgt

Et Carnegie Project Finance-syndikat har kjøpt Hasle Torg.

Publisert Sist oppdatert

Nærsenteret på Hasle i Oslo ligger rett overfor Hasle T-banestasjon, og er på ca. 8000 kvadratmeter. Blant leietakerne er Coop, Vinmonopolet, Floriss og Baker Hansen. De 16 leietakerne hadde i fjor en samlet omsetning på ca. 220 millioner kroner.

Nå har et syndikat som er tilrettelagt av Carnegie Project Finance kjøpt eiendommen. Selger er Spabogruppen, som blir med videre som aksjonær i det nye prosjektet.

– Kjøpet passer godt inn i vår strategi om å investere i solid eiendom med trygg kontantstrøm som også har et potensial på sikt. Vi har fått med oss en spennende gruppe med investorer, og sammen skal vi foredle og videreutvikle eiendommens potensial fremover, sier leder i Carnegie Project Finance, Fredrik Bø.

Selgerens rådgiver var Cushman & Wakefield Realkapital.

– Vi opplevde stor interesse for eiendommen, fra både nasjonale og internasjonale aktører. Eiendommens blanding av trygg kontantstrøm og lange kontrakter, samt en spennende beliggenhet i et område som er i ferd med å transformeres, var attraktivt for mange. Svært mange av de eldre næringsbyggene i området er i prosess med å bli konvertert til bolig, hvilket igjen vil øke kundegrunnlaget for senteret betraktelig i årene fremover, sier Erik Ingebrigtsen, Partner i Cushman & Wakefield Realkapital.

Partene ønsker ikke å gå ut med salgssummen, men eiendommen har anslåtte netto leieinntekter på 12,5 millioner kroner.

Powered by Labrador CMS