Slutter i Sektor

Sektor Gruppen-sjefen Eirik Thrygg forlater selskapet ved årsskiftet.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Etter at børsnoterte Citycon tok over kjøpesenterkjeden Sektor Gruppen, har Eirik Thrygg nå funnet ut at tiden er moden for å forlate Sektor Gruppen og Citycon. Thrygg blir imidlertid værende i Citycon frem til slutten av 2015, men vil ikke gå i gang med hans nye ansvarsområder som utviklingssjef i Sektor Gruppen. Han vil i tiden frem mot avgangen jobbe med å støtte Citycon i integrasjonsprosessen til Sektor og sørge for en glatt overgang for Citycons virksomhet i Norge.

– Etter 18 år i Sektor har jeg bestemt meg for å foreta et karrierebytte og ta en ny retning. Jeg har forpliktet meg til å støtte integreringsprosessen av Sektor inn i Citycon før jeg slutter mot slutten av året, sier Thrygg i en pressemelding.

– Selskapet respekterer Eiriks beslutning om å slutte og fortsette sin karriere i et annet selskap. Som en av grunnleggerne til Sektor har han gjort en fremragende jobb med å bringe selskapet til den posisjonen de har i dag. Vi vil takke Eirik for hans store bidrag i gjennomføringen av Sektpr-kjøpet og ønsker han lykke til videre, sier CEO Marcel Kokkeel i Citycon i en kommentar.

Powered by Labrador CMS