Flerbrukerbygg for Stenshagen

Det går mot et flerbrukerbygg når Egil Stenshagen Holding skal fylle opp Drammensveien 211 fra sommeren.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Det er et nokså stort bygg som blir ledig i juni/juli når NVE flytter tilbake til sine nyoppussede lokaler i Middelthuns gate på Majorstuen og som midlertidig øker ledigheten i Skøyen-området. NVE har i noen år leid av Egil Stenshagen på Maritim, mellom Skøyen og Vækerø/Lysaker, tvers over veien for Maxbo Vækerø.

I alt 11 000 kvadratmeter frigjøres når NVE forsvinner. NVE har en opsjon på å være der hele sommeren, men  kan flytte ut av lokalene i begynnelsen av juni. Eiendommen (se bildet) ligger for så vidt sentralt, vendt ut mot E18, og med buss rett utenfor, men ligger altså mellom to kontorområder. Det er et godt stykke bort til Flytoget på Skøyen og bort til Lysaker stasjon.

Hver av etasjene i bygget er på ca 1600 kvadratmeter, og i annonsen skrytes det av «høy standard». – Det er 450 arbeidsplasser der nå, men Hydro hadde 485 da de satt her. Bygget er pusset opp til Hydro-standard, forteller eieren Egil Stenshagen til NEnyheter.

– Hvor langt er dere kommet i utleieprosessen? – Det er flere interessenter som har vært og sett på bygget, men vi tar det vi får. Det er ingen interessenter til hele bygget, svarer Stenshagen.

– Hvilke løsninger er det i bygget, cellekontorer eller åpent landskap? – Det er begge deler, men vi er villige til å tilpasse oss og skreddersy lokalene etter leietakernes ønsker.

Stenshagen har ingen spesielle målgrupper som leietakere, bilimportøren favner vidt. Han kan lokke med inntil 200 parkeringsplasser, med andre ord en svært god parkeringsdekning.

Ifølge den seneste markedsrapporten til Union Næringsmegling ligger topp leieprisnivå på Skøyen nå i første kvartal på 2400 kroner kvadratmeteren, snittlokalene leies ut for 1700 kroner. På Lysaker er de respektive nivåene 1900 kroner og 1550 kroner. Det lukter mer Lysaker-priser enn Skøyen-priser for Stenshagen.

– Hvilket leieprisnivå forventer du?– Vi er villige til å tilpasse oss, men vi ligger nok litt under Skøyen-nivå, svarer han.

Det ligger i kortene at Egil Stenshagen ønsker en lengre leiekontrakt.

– Vi har jo nå hatt to korte kontrakter. Norsk Hydro var her i tre år i påvente av deres bygging på Vækerø, og NVE har hatt en treårskontrakt i forbindelse med deres oppussing.

Stenshagen vil ikke si noe om felleskostnadene per kvadratmeter, det vil si: – Jeg har dem ikke i hodet.

Foto: Commons Wikimedia, Kjetil Ree

Powered by Labrador CMS