Tech:

ÅPNER DØRENE: Susanne Morandini, Country Manager i Sverige, åpner Vogls nye Stockholm-kontor.
ÅPNER DØRENE: Susanne Morandini, Country Manager i Sverige, åpner Vogls nye Stockholm-kontor.

Vogl flyr inn i nye markeder

Proptech-selskapet Vogl åpner i dag dørene til sitt nye Stockholm-kontor og vil åpne kontor i Paris og Berlin over sommeren og ytterligere tre markeder i løpet av 2022.

Publisert Sist oppdatert

Etter å ha levert kontorer til over 80 selskaper fordelt på over 40 ulike lokasjoner i Oslo og Amsterdam, er Vogl (tidligere Flexspace) på full fart inn i flere markeder. I dag åpner Vogl sitt Stockholm-kontor, og Sverige er dermed det tredje markedet selskapet går inn i. Susanne Morandini er ansatt som Country Manager, med bakgrunn fra IWG (Spaces, Regus). Rett over sommeren åpner Vogl dørene i Paris og Berlin. Deretter skal det satses i ytterlige tre nye markeder før årsskiftet.

Vogl ekspanderer også i Norge. Lauritz Meinich Kittelsen er ansatt til å lede salgsavdelingen i Norge, og kommer fra rollen som formuesforvalter i Storebrand. Han vil bli assistert av Serine Waldeland Aas som er ansatt som Sales Intern.

– Vogl er et prop-tech selskap, der vårt kjerneprodukt er kontorutleie på fleksible betingelser. Dette markedet er i sterk vekst, og med vår internasjonale ekspansjon sikrer vi tidlig markedsposisjon, sier CEO Michael Angelo Justiniano.

Vogl samler alle tilbydere av kontorer med fleksible betingelser, typisk kontorhoteller og co-working aktører inn i én plattform der kunden enkelt kan sammenligne pris, lokasjon og fasiliteter opp mot hverandre. Selskapet hentet inn 12 millioner kroner i fjor høst til en verdsettelse på 72 millioner.

Powered by Labrador CMS