VANT: Erlend Thingvold Østgård, Simon Riise, André Keane, Tord Sætren, Sebastian Videhult, og Arijit Das i Autility.
VANT: Erlend Thingvold Østgård, Simon Riise, André Keane, Tord Sætren, Sebastian Videhult, og Arijit Das i Autility.

Til topps med kunstig intelligens

Autility vant nylig konkurransen «Smart digital eiendomsledelse» som inkluderer de største offentlige eiendomsaktørene.

Publisert

På 18 måneder har Kristiansund-selskapet Autility både startet og etablert seg innen bruk av kunstig intelligens i eiendomsbransjen - proptech.

- X-faktoren vår er bruk av kunstig intelligens. Responsen fra markedet har vært over all forventning. Vi ble nylig informert om at vi i en tøff konkurranse med 11 andre selskaper vant konkurransen «Smart digital eiendomsledelse», og det er stort for et relativt ferskt proptech-miljø som oss, sier daglig leder Sebastian Videhult i en pressemelding.

LES OGSÅ: Først ute. I verden

Oppdragsgivere for konkurransen var Statsbygg, Forsvarsbygg, Undervisningsbygg, Omsorgsbygg Oslo, Helse Nord, Helse Sør-Øst, og Rælingen Nittedal kommuner i Viken.

Plattformen Autility har utviklet henter og utnytter tilgjengelige data på en ny måte, skal vi tro selskapet. Eller superkrefter via kunstig intelligens, som Videhult kaller det.

LES OGSÅ: Selger halvparten og tar resten selv

- Ifølge OECD henger eiendomsbransjen godt etter på digitalisering og bruk av ny teknologi. Vi ønsker å hjelpe bransjen med å ta sjumilssteg de neste årene og raskt kunne ta ut effektene av digitale løsninger, påpeker han.

Powered by Labrador CMS