FORNØYD: Guy Montuelle i Rubus er fornøyd med å ha landet en ny avtale.

Rubus-avtale med Solid Gruppen

Solid Gruppen har valg å ta i bruk proptech-selskapet Rubus’ løsninger på alle fremtidige boligprosjekter i Solid Entreprenør og Solid Eiendom. De skal også ta i bruk Rubus sin analysemodul for ettermarked.

Rubus har ambisjoner om å bli den ledende plattformen for kundereise for boligprosjekter i Norden. Nå har selskapet inngått avtale med Solid Entreprenør og Solid Eiendom.

– Vi har stor respekt for ettermarkeds-systemet som Solid har utviklet selv, og det er antageligvis det beste egenutviklede systemet vi har sett fra noen i bransjen. Derfor er det en stor anerkjennelse for oss at de nå velger Rubus for deres boligprosjekter. De har lang erfaring fra bransjen og har kommet med mange gode innspill gjennom dialogen vi har hatt , sier Guy Montuelle i Rubus.

Avtalen ble signert i slutten av mai og partene er allerede i gang med full onboarding. Til tross for et krevende boligmarked har Solid Entreprenør vunnet flere nye kontrakter den siste tiden og skal igang med flere prosjekter på Østlandet.

– Vi stod litt ved et veiskille. Vi er fornøyde med vårt eget system, men etter å ha testet ut Rubus i noen prosjekter hvor byggherre stod for valget, så vi at Rubus-plattformen har det vi trenger og litt til. Videre har de en avansert analysemodul og smart bruk av kunstig intelligens, noe som vi tror bare blir viktigere i årene fremover. Flere av våre faste utbyggere ønsker også at Rubus benyttes på alle sine fremtidige prosjekter, og de er i så måte på vei til å bli en ledende leverandør i bransjen, sier Runar Nordhelle, CCO i Solid Entreprenør.

– Vi har hatt en veldig bra start på året, til tross for et krevende boligmarked. Vi opplever at flere og flere i bransjen, både utbyggere og totalentreprenører, ser store effektivitetsgevinster i å samle hele kundereisen på en plattform, standardisere prosjektgjennomføring, og ikke minst ta i bruk analyse og våre moduler for kunstig intelligens, sier Guy Montuelle

Powered by Labrador CMS